Φρίκη: 15 μαχαιριές σε σκελετό και γεννητικά όργανα είχε η Σουηδή δημοσιογράφος που δολοφονήθηκε [βίντεο]

04/10/17 • 10:51 | UPD 04/10/17 • 10:51

Στον υπολογιστή του κατηγορούμενου βρέθηκαν βίντεο από βασανιστήρια και δολοφονίες γυναικών! #δημοσιογράφος #δολοφονία

Η νεκροψία έδειξε ότι η δημοσιογράφος Κιμ Βαλ είχε μαχαιρωθεί 15 φορές από τον Πίτερ Μάντσον, στον σκελετό και τα γεννητικά όργανα. 

Ο Δανός εφευρέτης κατηγορείται για τη δολοφονία της Σουηδής δημοσιογράφου στο υποβρύχιο του. Στον υπολογιστή του βρέθηκαν βίντεο από βασανιστήρια και δολοφονίες γυναικών, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο την Τρίτη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν φωτογραφίες γυναικών που έχουν στραγγαλιστεί και αποκεφαλιστεί στον υπολογιστή του και θεωρούν πως είναι πραγματικές! Αυτό προκύπτει μαζί με τα νέα στοιχεία από τη νεκροψία που έδειξε ότι η δημοσιογράφος μαχαιρώθηκε 15 φορές στο σώμα και τα γεννητικά της όργανα γύρω ή λίγο μετά τον θάνατό της.

Το DNA «μίλησε»

Μετά από τεστ DNA σε δείγμα από τα νύχια, το πρόσωπο και τον λαιμό του Madsen φανερώνουν σαφή αντιστοιχία με το γεννητικό υλικό της Wall. Η ακριβής αιτία θανάτου της ωστόσο παραμένει άγνωστη. «Οι υποψίες μας δεν έχουν αλλάξει, έχουν ενισχυθεί από τις 5 Σεπτεμβρίου», δήλωσε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο της Κοπεγχάγης.

Ο Μάντσον αρνείται ότι δολοφόνησε τη Βαλ και ακρωτηρίασε το πτώμα της. Υποστήριξε πως ο υπολογιστής που έλεγξε η αστυνομία δεν ήταν δικός του: «Είναι εργαλεία δουλειάς που ο καθένας χρησιμοποιεί στο εργαστήριο». Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι εργαζόταν για την κατασκευή διαστημικού πυραύλου.

Ο Μάντσον παρέμεινε ήρεμος κατά τη διάρκεια της προδικαστικής συνεδρίασης. Το δικαστήριο αποφάσισε να παρατείνει την κράτησή του καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Copy link
Powered by Social Snap