«Θα πεθάνετε όλοι», έλεγε μία ώρα πριν το μακελειό στο Λας Βέγκας γυναίκα

02/10/17 • 23:45 | UPD 02/10/17 • 23:47

Μετά το ξέσπασμά της, υποστηρίχτηκε ότι η γυναίκα και ο άνδρας σύντροφός της αναγκάστηκαν από την ασφάλεια, να εγκαταλείψουν το χώρο της συναυλίας #Κόσμος #ΕΤ

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία ότι μία γυναίκα, ανάμεσα σε όσους βρίσκονταν στη συναυλία του αίματος στο Λας Βέγκας, είπε στον υπόλοιπο κόσμο: «Όλοι θα πεθάνετε!», και μάλιστα μία ώρα πριν γίνει το μεγαλύτερο μακελειό στην ιστορία των ΗΠΑ.

Μετά το ξέσπασμά της, υποστηρίχτηκε ότι η γυναίκα και ο άνδρας σύντροφός της ανγκάστηκαν από την ασφάλεια, να εγκαταλείψουν το χώρο της συναυλίας.

Λιγότερο από μία ώρα αργότερα, άρχισε μια επίθεση που άφησε τουλάχιστον 58 νεκρούς και 515 τραυματίες.
Μία μάρτυρας, η Brianna Hendricks, είπε ότι η γυναίκα συμπεριφερόταν παράξενα πριν από την έκρηξη της. Η Hendricks, η οποία βρισκόταν στο Λας Βέγκας για να γιορτάσει τα 21α γενέθλιά της, δήλωσε στη Daily Mail: «Υπήρχε μια κυρία που έτρεξε πίσω μας στη συναυλία και άρχισε να παίζει με τα μαλλιά των ανθρώπων, φερ΄ταν σαν τρελή, και μας είπε ότι όλοι θα πεθάνουμε. Είπε ότι όσοι είναι γύρω μας επρόκειτο να πεθάνουν».

Η Hendricks είπε ότι η γυναίκα είχε ισχυριστεί ότι ο φίλος της δεν μπορούσε να αναπνεύσει, σε μία προσπάθεια να φτάσει στην πρώτη σειρά, για να έχει καλή θέα.

Είπε: «Φάνηκε ότι μας το είπε για να μας προειδοποιήσει, ή πως ήταν μπλεγμένη σε όλο αυτό και μας το είπε γιατί ήξερε ότι θα πεθάνουμε. Ήταν τόσο τρομακτικό. Φάνηκε σαν να είχε γνώση του τι θα συνέβαινε».

Η Hendricks επέστρεψε στο ξενοδοχείο Mandalay περίπου 15 λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς και είδε τη σφαγή που ακολούθησε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Περιέγραψε τη γυναίκα που έδωσε την προειδοποίηση ως «ισπανόφωνη, με ύψος γύρω στο 1,65, με καστανά μαλλιά», και είπε ότι ο φίλος της γυναίκας ήταν επίσης Λατίνος.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη σχολιάσει εάν η προειδοποίηση της γυναίκας ήταν απλά μια παράξενη σύμπτωση ή αν είχε πράγματι σχέση με τη μαζική λήψη.