Βιβλίο «καίει» τον πρώην πρόεδρο

Γυμνές γυναίκες περίμεναν στην ουρά για να κάνουν σεξ με τον Ζακ Σιράκ στο προεδρικό αεροσκάφος

29/09/17 • 19:07 | UPD 29/09/17 • 19:14

«Ορμούσε στις γυναίκες και έκανε σεξ χωρίς προκαταρκτικά, γιατί προτιμούσε την ποσότητα έναντι της ποιότητας» υποστηρίζει συγγραφέας #Κόσμος #ΕΤ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για την ερωτική ζωή του πρώην προέδρου της Γαλλίας Ζακ Σιράκ είναι νέο βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε στα γαλλικά με τίτλο «Πρόεδρε, η νύχτα μόλις έπεσε» (Président, la nuit vient de tomber), με συγγραφέα τον Αρνό Αρντουάν.

Σε αυτό, υπάρχουν αναφορές ακόμη και σε «γυμνές γυναίκες που «φλέγονταν από πόθο» περιμέντοντας σε ουρά για να συνευρεθούν με τον τότε πρόεδρο Σιράκ» εντός του προεδρικού αεροπλάνου.
Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες υπήρχαν «βουλευτές, υπουργοί, σύμβουλοι, γυναίκες της μεσαίας τάξης, αλλά και άγνωστες».

Ο ίδιος είχε αποκτήσει το παρατσούκλι «τρια λεπτά στο ντους» λόγω της έντονης σεξουαλικότητάς του.

«Ορμούσε στις γυναίκες και έκανε σεξ χωρίς προκαρτακτικά. Επειδή ο χρόνος ήταν λίγος και επειδή η ποσότητα είχε το προβάδισμα έναντι της ποιότητας» γράφει ο Αρντουάν.

Περιγράφοντας τις κατηγορίες των ερωμένων του προέδρου της Γαλλίας από το 1995 έως το 2007 ο συγγραφέας του βιβλίου γράφει «υπήρχαν οι συνηθισμένες, οι αγαπημένες και αυτές που κατάφερναν να περάσουν όλα τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να πλησιάσουν τον πρόεδρο».

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, υποστηρίζεται ότι «υπήρξαν γυναίκες που ανέβαιναν στο αεροπλάνο και τον περίμεναν γυμνό στον ιδιωτικό του χώρο γεμάτες πόθο».

Επικαλείται, δε, ένα περιστατικό σε ταξίδι του Γάλλου προέδρου στο νησί Ρεουνιόν όταν μια νεαρή γυναίκα του ζήτησε αυτόγραφο και αυτός της απάντησε κυνικά: Έλα στο δωμάτιό μου αν θέλεις.

Υποστηρίζεται, ακόμα, ότι το βράδυ που του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1997, ο Σιράκ ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.

Στο ίδιο βιβλίο, περιγράφεται, τέλος, ένα επεισόδιο με την υγεία του Σιράκ το 2015 όταν μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο επειδή είχε μπερδέψει τα φάρμακά του.