Παθιασμένο και ασυγκράτητο ζευγάρι τράβηξε… sex tape στο ιστορικό «Μαρακανά»!

19/09/17 • 22:32 | UPD 19/09/17 • 22:37

Ζευγάρι που βρέθηκε στις άδειες εξέδρες, αποφάσισε να σημειώσει κι αυτό το δικό του γκολ στο ιστορικό γήπεδο #Βραζιλία #Διεθνή #Μαρακανά #ΕΤ

Το ιστορικό γήπεδο «Μαρακανά» είχε ανακαινισθεί για τους αγώνες του Μουντιάλ 2014 και Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 , αλλά μετά τους Αγώνες του Ρίο το περασμένο καλοκαίρι είχε αφεθεί στην τύχη του.

Οι εικόνες εγκατάλειψης έφεραν κάποια αντίδραση με τον ποδοσφαιρικό ναό της Βραζιλίας να χρησιμοποιείται ξανά σε ντέρμπι, ωστόσο την περασμένη Κυριακή το πάθος που ξεχείλιζε στις κερκίδες του δεν ήταν εξαιτίας κάποιων γκολ που μπήκαν.

Όπως αποκάλυψε το esporte.uol.com.br ένα ζευγάρι που βρέθηκε στις άδειες εξέδρες, αποφάσισε να σημειώσει κι αυτό το δικό του γκολ στο ιστορικό γήπεδο και με τη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου γύρισε βίντεο ερωτικού περιεχομένου!

Το συμβάν έγινε αντιληπτό όταν το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και οι ποδοσφαιρόφιλοι αναγνώρισαν τις κερκίδες του ιστορικού γηπέδου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις αν και η κυρίαρχη ερώτηση είναι «τι ομάδα ήταν αυτοί που πρωταγωνιστούν στο βίντεο;».