Βίντεο-σοκ: Δολοφονία φοιτήτριας από αστυνομικούς μέσα στην σχολή!

18/09/17 • 15:40 | UPD 18/09/17 • 15:53

Η Αστυνομία βρέθηκε στο σημείο γιατί η φοιτήτρια ήταν ξυπόλυτη και κρατούσε μαχαίρι. Τους μιλούσε δυνατά και τους ζητούσε να της ρίξουν! #Viral

Μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει η εικόνα από βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει αστυνομικούς να πυροβολούν εν ψυχρώ μία φοιτήτρια.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στις 23:00, του περασμένου Σαββάτου, 16 Σεπτεμβρίου, και όπως μεταδίδει η εφημερίδα Atlanta Journal-Constitution η Αστυνομία βρέθηκε στο σημείο γιατί η φοιτήτρια ήταν ξυπόλυτη και κρατούσε μαχαίρι.

Η 21χρονη Σκάουτ Σουλτς, φοιτήτρια στην Πολυτεχνική Σχολή της Τζώρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών ακούγεται να φωνάζει προς τους αστυνομικούς να την πυροβολήσουν με τους ίδιους να τονίζουν πως «κανείς δεν θέλει να σας βλάψει».

Η 21χρονη βρέθηκε στο συγκεκριμένο πάρκινγκ μετά από διαδήλωση της LGBTQ κοινότητας. Η ίδια μετά τις πρώτες κουβέντες με τους αστυνομικούς, πλησιάζει προς το μέρος τους και ακούγεται ο ένας από αυτούς, να την προειδοποιεί να σταματήσει και να πετάξει το μαχαίρι.

Η Σουλτς συνεχίζει να περπατά προς τον αστυνομικό, ο οποίος την πυροβολεί μία φορά και η φοιτήτρια πέφτει στο έδαφος, κραυγάζοντας από τον πόνο.

Η αστυνομία της Πολυτεχνικής Σχολής ανακοίνωσε επίσημα ότι η «φοιτήτρια συνέχιζε να προχωράει προς τους αξιωματικούς με ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο ένας αξιωματικός πυροβόλησε. Η Σουλτς δεν ήταν συνεργάσιμη και δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές των αξιωματικών». Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ η 21χρονη τελικά δεν κατάφερε να απιζήσει.