Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι στο σιδηροδρομικό σταθμό του Πλίμουθ

08/08/17 • 16:22 | UPD 08/08/17 • 16:37

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις βρετανικές αρχές έπειτα από την επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πλίμουθ.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Το θύμα, ένας άντρας γύρω στα 40 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς από μαχαίρι. Οι αρχές από την πλευρά τους περιόρισαν την κίνηση στον σταθμό και ξεκίνησαν έρευνες.

Ένας 29χρονος άντρας συνελήφθη ως ύποπτος για δολοφονία και είναι υπό κράτηση. Η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών δήλωσε ότι προσπαθεί για να αναγνωρίσει το θύμα ώστε να ενημερώσει την οικογένειά του.

«Αυτή ήταν μια επίθεση εναντίον ενός άνδρα μέρα μεσημέρι σε έναν πολυσύχναστο σταθμό στο Ντέβον. Αυτή τη στιγμή, πιστεύεται ότι οι δύο άνδρες γνώριζαν ο ένας τον άλλον και διαπληκτίστηκαν στο σταθμό με αποτέλεσμα ο ένας να επιτεθεί στον άλλο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς πέθανε παρά τις προσπάθειες της ιατρικής ομάδας», δήλωσε η αστυνομία, ενώ απήθυνε έκκληση για σε μάρτυρες να επικοινωνήσουν μαζί της.

Δημοφιλή