Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο

H πρώην σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο, Omar Mateen, ο οποίος σκότωσε 50 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τόσους ανοίγοντας πυρ σε γκέι μπαρ αποκάλυψε ότι ο Mateen την κακοποιούσε και την χτυπούσε.

Ο Mateen γνώρισε πριν από επτά χρόνια την Sitora Yusufiy μέσω Ιντερνετ. Ο γάμος τους έγινε σχεδόν αμέσως αλλά κράτησε μόνο τρεις ή τέσσερις μήνες.

«Εμειναν μαζί τρεις ή τέσσερις μήνες», είπε ο πατέρας της κοπέλας μουσουλμάνος μετανάστης από το Ουζμπεκιστάν στη NΥ post και συνέχισε: «Μετακόμισε μαζί του αλλά τέσσερις μήνες μετά μας τηλεφώνησε να πάμε να την πάρουμε. Την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά. Ηταν πολύ βίαιος απέναντί της. Οι αστυνομικοί του είχαν κάνει πολλές φορές συστάσεις».

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία η κοπέλα Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2009 και μετακόμισαν σε ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια στο Φορτ Πιρς που ανήκε στην οικογένεια του συζύγου της. Στις 27 Ιουλίου του 2011 βγήκε το διαζύγιό της.

sitora-yusufiy31

sitora-yusufiy12

sitora-yusufiy11

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version