Τρομερός «μπόμπιρας» κλέβει την παράσταση σε βίντεο twerking δυο κοριτσιών [βίντεο]

28/11/16 • 23:02 | UPD 28/11/16 • 23:02

Viral έχει γίνει το βίντεο του ξεκαρδιστικού χορού ενός «μπόμπιρα», ο οποίος παρεμβαίνει στο πλάνο και «κλέβει» την παράσταση από δύο νεαρές που είχαν στήσει την κάμερα για να δείξουν τις ικανότητές τους στο twerking.

Τα δύο κορίτσια, η Alyce Brent και η Taylor Morris είχαν αποφασίσει να δείξουν το ταλέντο τους στο σέξι χορό (που περιλαμβάνει το ρυθμικό κούνημα των οπισθίων) στους φίλους τους στα social media, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τις δυο τους να κάνουν twerking. Έτσι λοιπόν, έβαλαν ένα κομμάτι να παίζει, ζήτησαν από έναν φίλο του να τις καταγράψει και γύρισαν την πλάτη στην κάμερα για να… δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τότε ακριβώς έκανε την εμφάνισή του ο μικρούλης τρισχαριτωμένος ανιψιός ενός από τα δύο κορίτσια, ο οποίος βρήκε ευκαιρία να κάνει επίδειξη του δικού του ταλέντου, μπαίνοντας μπροστά στην κάμερα και αρχίζοντας τις έξαλλες φιγούρες που θα τον μετέτρεπαν μέσα σε λίγες ώρες σε… σταρ του διαδικτύου.

Κάποια στιγμή μάλιστα ο μικρούλης αντιλαμβάνεται την παρουσία των γυναικών πίσω του και προσπαθεί να μιμηθεί το twerking, σταματώντας για λίγο τον αλλοπρόσαλλο χορό του. Σύντομα ωστόσο αντιλαμβάνεται ότι αυτή η φιγούρα είναι βαρετή (από μικρό και από τρελό…) και επανέρχεται στις δικές του ακαταμάχητες «σβούρες»!