Σοκαριστικό βίντεο: Οδηγός νταλίκας εκτοξεύεται στο αντίθετο ρεύμα μετά από τρακάρισμα

12/06/18 • 14:16 | UPD 12/06/18 • 14:59

Σοκαριστικές εικόνες απεικονίζει το βίντεο, όπου οδηγός νταλίκας στην Ταϊλάνδη έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί

Σοκαριστικές εικόνες απεικονίζει το βίντεο, όπου οδηγός νταλίκας στην Ταϊλάνδη έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί από την καμπίνα του οχήματος και να προσγειωθεί στο απέναντι ρεύμα.

Ο 39χρονος οδηγός φέρεται να κοιμήθηκε την ώρα που οδηγούσε και δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν έχασε τον έλεγχο της νταλίκας.

Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας δείχνουν πως η καμπίνα του φορτηγού έπεσε πάνω στο διερχόμενο αυτοκίνητο που βρισκόταν στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Ξέρουμε ότι η καμπίνα του φορτηγού συγκρούστηκε πάνω στο διαχωριστικό φράγμα, αλλά τώρα πρέπει να βρούμε τι προκάλεσε αυτό το ατύχημα. Από την προκαταρκτική έρευνα πιστεύουμε ότι ο οδηγός κοιμήθηκε ενώ οδηγούσε ή προσπάθησε να προσπεράσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Επίσης, πιστεύουμε ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας», ανέφερε ο αστυνομικός.

Ευτυχώς ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.

Δείτε το τρομερό βίντεο: