Η πιο σπαρακτική φωτογραφία από τις 14 Φλεβάρη: Τρώει έχοντας απέναντί του τις στάχτες της συζύγου του

16/02/18 • 14:29 | UPD 16/02/18 • 15:18

Για πολλούς η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ύμνος προς τον έρωτα, ωστόσο, ωστόσο, σε υπάρχουν άτομα που νιώθουν βαθιά θλίψη και πόνο.

Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Chasidy Gwaltney, από το Τέξας στο προφίλ της στο facebook και έγινε viral μέσα σε ένα 24ωρο… Πρόκειται για την πιο σπαρακτική φωτογραφία από την ημέρα του έρωτα…

Η Chasidy πήγε στις 14 Φεβρουαρίου για να φάει σε ένα εστιατόριο… Αυτό που είδε στο διπλανό τραπέζι, την άφησε άφωνη… Αλλά και τη συγκίνησε όσο τίποτε άλλο… Ένας ηλικιωμένος άντρας έτρωγε μόνος του. Είχε τα χέρια του στο κεφάλι του σαν να έκλαιγε, ήταν φανερά στεναχωρημένος και αυτό που τη συγκλόνισε ήταν ότι απέναντί του είχε τη στάχτες της συζύγου του, που προφανώς είχε πεθάνει πρόσφατα.

«Είναι σημαντικό να λέμε σε αυτούς που αγαπάμε, πόσο τους αγαπάμε. Η φωτογραφία αυτή μου έδειξε ότι δεν θα έχουμε για πάντα δίπλα μας αυτούς που αγαπάμε να τους μιλήσουμε ή να τους δώσουμε ένα φιλί…» έγραψε μεταξύ άλλων η γυναίκα κάτω από τη συγκλονιστική φωτογραφία.