«Το μεγαλύτερο IQ το έχει το σκυλί»: «Κράξιμο» στο Twitter για το νέο ριάλιτι Power of Love

12/02/18 • 18:51 | UPD 12/02/18 • 18:55

Αγάπες, έρωτες και εντάσεις ανάμεσα σε έξι αγόρια και έξι κορίτσια αναμένεται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το ριάλιτι «Power of Love».

Το ριάλιτι έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΙ και το πρώτο επεισόδιο στάθηκε αρκετό για να… κεντήσουν οι χρήστες του Twitter στα σχόλια τους για τους συμμετέχοντες.

Παρουσιάστρια του παιχνιδιού είναι η Μαρία Μπακοδήμου η οποία έβαλε στο κλίμα τους τηλεθεατές:

 «Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Power of Love. Στο σπίτι που θα ζήσουμε αγάπες, έρωτες, εντάσεις. Έξι κορίτσια και έξι αγόρια, δώδεκα άνθρωποι θα είναι σε αυτόν τον διαγωνισμό αγάπης. Ένα κοινωνικό πείραμα, άνθρωποι που θα έρθουν να αναζητήσουν τον έρωτα της ζωής τους και εύχομαι να τον βρουν εδώ.

Έξι κορίτσια και έξι αγόρια σε μια ξένη χώρα με συγκεκριμένους όρους. Θα είναι μαζί οκτώ ώρες τη μέρα, φυσικά δεν πρέπει να βλέπονται μετά από αυτές τις οκτώ ώρες, είναι ένας απαράβατος όρος του παιχνιδιού.

Όλα κρέμονται από εσάς. Εσείς μπορείτε κάθε εβδομάδα να ψηφίζετε και να υποστηρίζετε τον παίκτη που θα μείνει στο σπίτι, τον παίκτη που αγαπάτε περισσότερο. Κάθε Παρασκευή, όμως, ένας παίκτης θα αποχωρεί και ένας καινούργιος θα έρχεται».

Οι παίκτες του Power of Love προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στο Twitter με τους χρήστες να μην χάνουν την ευκαιρία να τους σχολιάσουν με χιούμορ.