Σε ποια χώρα του κόσμου πεθαίνουν 100 άνθρωποι το χρόνο από αυνανισμό;

08/02/18 • 17:52 | UPD 08/02/18 • 17:52

Ένας ή δύο άνθρωποι στους ένα εκατομμύριο δεν ακούγονται πως είναι πολλοί. Όμως αν ακούσει κανείς το λόγο για τον οποίο πεθαίνουν μπορεί να ανησυχήσει.

Σύμφωνα με την Bild, 80 με 100 Γερμανοί το χρόνο χάνουν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του αυνανισμού! Ο ιατροδικαστής Χάραλντ Βος δήλωσε στη Bild ότι «τα πιο κοινά αίτια, είναι η ασφυξία και το ηλεκτροσόκ, αν και, είναι δύσκολο να γίνουν ακριβείς μετρήσεις, για ευνόητους λόγους. Οι συγγενείς των νεκρών, που κάποιες φορές βρίσκουν τους δικούς τους σε… ανάρμοστες θέσεις και στάσεις, κάποιες φορές αφαιρούν στοιχεία από τον χώρο, λόγω ντροπής».

Μάλιστα ο γιατρός ανέφερε πως υπάρχουν πολλές περισσότερες παρόμοιες υποθέσεις, οι οποίες όμως δεν αναφέρονται στις Αρχές λόγω της φύσης των θανάτων. Ο ίδιος μάλιστα έχει συναντήσει πέντε στην καριέρα του.

Τέλος ο ιατροδικαστής επισημαίνει ένα στοιχείο που έχει και αυτό το ενδιαφέρον του: «Εάν η αστυνομία διαπιστώσει πως ο θάνατος του θύματος ήταν ατύχημα, με το θύμα να είναι γυμνό, να υπάρχει πορνογραφικό υλικό, να μην υπάρχει αποχαιρετιστήριο σημείωμα, να υπάρχει καθρέφτης κοντά, τότε η σορός δεν φτάνει στους ιατροδικαστές».