Απίστευτο: Βάζει μικρόκαμερες στο αιδοίο της και φωτογραφίζει τους εραστές της [εικόνες]

05/02/18 • 19:19 | UPD 05/02/18 • 22:38

Μία διαφορετική οπτική στη φωτογραφική τέχνη θέλησε να δώσει μία γυναίκα από τη Μασαχουσέτη.

Πρόκειται για την Dani Lessnau που μεγάλωσε στη Μασαχουσέτη και μετακόμισε στα 18 της στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει Τέχνες. Εξαιτίας μιας χρόνιας ασθένειας πέρασε μία δύσκολη δεκαετία και βρήκε καταφύγιο στη γιόγκα και τον διαλογισμό.

Πλέον είναι 31 ετών και θέλησε να κάνει αίσθηση, με την επιστροφή της στην αγαπημένη της τέχνη. Την φωτογραφία.

Εμπνεόμενη από την ιδέα της Αν Χάμιλτον που στη σειρά Face to Face εισήγαγε μια μικροσκοπική κάμερα στο στόμα της για να δει τον κόσμο αλλιώς, η νεαρή φωτογράφος αποφάσισε να πράξει κάτι ανάλογο, αλλά να επιλέξει τα γεννητικά της όργανα. Σκοπός της είναι να φωτογραφίζει τους εραστές της.

«Τοποθετώ μια κάμερα μέσα μου και την κρατώ ακίνητη, όσο μπορώ. Έπειτα τραβώ προς τα πάνω μια λωρίδα για να εκθέσω το διάφραγμα της κάμερας. Ανάλογα με το φωτισμό, το αφήνω από ένα έως δύο λεπτά. Έπειτα τραβώ προς τα πίσω τη λωρίδα και βγάζω την κάμερα από μέσα μου» λέει η φωτογράφος.

«Όταν η κάμερα είναι εκεί, το γνωρίζω πολύ καλά» εξηγεί η ίδια και διευκρινίζει πως μοιάζει σαν μία διείσδυση. «Υπάρχει μια συγκεκριμένη επαφή μεταξύ της κάμερας και της αναπνοής μου», αναφέρει η φωτογράφος.