Φρίκη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την γυναίκα του και καυχιόταν στους φίλους του [εικόνες]

19/12/17 • 19:53 | UPD 19/12/17 • 21:38

Αφού τη χτυπούσε με μανία για ώρες, απαθανάτισε τους τρομακτικούς τραυματισμούς της. Ήθελε να καυχηθεί στους φίλους του

Μέχρι θανάτου χτύπησε την Anastasia Ovisiannikova ο Maxim Gribanov με την άτυχη 28χρονη να πέφτει σε κώμα και να πεθαίνει έξι μέρες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Ο Maxim κατέγραψε τα βασανιστήρια που έκανε στη γυναίκα του για να τα δείξει σε φίλους του. Βρίσκεται αντιμέτωπος με 15 χρόνια φυλακή.

Ήταν σπίτι τους όταν η 28χρονη Anastasia του είπε ότι θέλει να χωρίσουν. Αφού τη χτυπούσε με μανία για ώρες, απαθανάτισε τους τρομακτικούς τραυματισμούς της. Ήθελε να καυχηθεί στους φίλους του πως την είχε υπό τον έλεγχό του.

Στην ανατριχιαστική φωτογραφία η Anastasia φαίνεται να κάθεται σε ένα καναπέ έχοντας υποστεί τρομακτικά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία και σπασμένα οστά. Έπεσε σε κώμα και πέθανε έξι μέρες αργότερα.

Συγγενείς και φίλοι της 28χρονης είπαν πως υπέφερε για χρόνια στο πλευρό του. Προσπαθούσε να βρει το θάρρος να τον αφήσει αφού γνώρισε έναν άλλο άντρα.

Τους έλεγε όμως ότι ήταν πολύ φοβισμένη για αυτό που θα ακολουθούσε. Για πολλά χρόνια ήταν θύμα της αμείλικτης κακοποίησής του.

Την είχε αναγκάσει να εγκαταλείψει τη δουλειά της στο δημαρχείο και απειλούσε τον πατέρα και τον αδερφό της.