Μοιραστείτε τη δύναμη μιας Ευχής_Μake-A-Wish

06/12/17 • 13:35 | UPD 06/12/17 • 13:35

Eίμαστε έτοιμοι να ανταπεξέρθουμε σε οποιοδήποτε αίτημα έρχεται στο Οργανισμό, όπως κάνουμε εδώ και 20 χρόνια και για πάνω από 1800 παιδιά.

Όπως θα γνωρίζετε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Επικοινωνούμε μαζί σας στο πλαίσιο της προσπάθειας κάλυψης των Ευχών που έρχονται στον Οργανισμό.

Αυτή τη στιγμή 85 παιδιά βρίσκονται σε αναμονή. Για εμάς η ιδιαιτερότητα του έργου μας είναι ότι σχετίζεται με την υγεία του παιδιού η οποία δεν εξαρτάται δυστυχώς από εμάς. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέρθουμε σε οποιοδήποτε αίτημα έρχεται στο Οργανισμό, όπως κάνουμε εδώ και 20 χρόνια και για πάνω από 1800 παιδιά.

Στην προσπάθειά μας να δώσουμε μερικές ακτίνες ελπίδας στις παιδικές ψυχές που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο ζητούμε τη βοήθειά σας στέλνοντας στα συνημμένα μια παρουσίαση με διάφορους τρόπους υποστήριξης με άξονες το Αστέρι της Ευχής, εταιρικά δώρα και χριστουγεννιάτικες κάρτες, τη λαχειοφόρο αγορά καθώς και την απευθείας υιοθεσία Ευχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.
Ευχόμαστε σύντομα και η δικιά σας πιο βαθιά επιθυμία να γίνει πραγματικότητα.

Δείτε ΕΔΩ τις προτάσεις υποστήριξης