Τεχνολογικός «πόλεμος»: Η Huawei τρολάρει άγρια την Apple για τις αποτυχίες του καινούριου iPhone

19/09/17 • 19:26 | UPD 19/09/17 • 19:26

H κινέζικη Huawei ανέβασε δυο βίντεο στα social media με τα οποία στην ουσία ειρωνεύεται την Apple και τα καινούργια iPhone #Huawei #Apple

Συχνά πυκνά οι εταιρείες κολοσσοί χρησιμοποιούν τα social media και με ευφάνταστα βίντεο και φωτογραφίες προμοτάρουν τα προϊόντα τους ή… πικάρουν τους αντιπάλους τους. 

Αυτή τη φορά, η κινέζικη Huawei ανέβασε δυο βίντεο στα social media με τα οποία στην ουσία ειρωνεύεται την Apple και τα καινούργια iPhone που παρουσίασε η εταιρεία την προηγούμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με το CNBC, στο twitter της Huawei ανέβηκε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει ένα φαγωμένο μήλο. Το tweet γράφει: «Νιώθετε απογοητευμένοι; Σας έχουμε μια αληθινή έκπληξη που ξεπερνά ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα». Η αναφορά έγινε για τα αποκαλυπτήρια του νέου smartphone, Huawei Mate 10, στις 16 Οκτωβρίου.

Αυτό ήταν το δεύτερο βίντεο που είχε ποστάρει η εταιρεία για να πικάρει την Apple καθώς είχε προηγηθεί και ένα πιο αιχμηρό με το οποίο ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός κοροϊδεύει την υπηρεσία αναγνώρισης προσώπου του iPhone X, αναφέροντας ότι συχνά δεν λειτουργεί. Το σχόλιο που ακολουθούσε το βίντεο έγραφε: «Ας το παραδεχθούμε, η αναγνώριση προσώπου δεν είναι για όλους. Ξεκλειδώστε το μέλλον με το πραγματικό ΑΙ Phone».