Απίστευτο: Ρώσος δημοσιογράφος έφαγε μπουνιά… on air [βίντεο]

02/08/17 • 21:54 | UPD 02/08/17 • 21:54

Ένα δημοσιογράφος στη Ρωσία έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης την μάλιστα που ήταν στον αέρα.

Ο ανταποκριτής του NTV έκανε ζωντανά ρεπορτάζ για το δελτίο ειδήσεων του καναλιού στο πάρκο Γκόρκι της Μόσχας όπου λάμβαναν χώρα εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή τη Μέρα των Αλεξιπτωτιστών.

Ο Νικίτα Ραζβοζάιεφ, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου NTV, περιέγραφε με εγκωμιαστικά λόγια τον επαγγελματισμό των ανδρών των μονάδων των Ρώσων αλεξιπτωτιστών όταν ένας άνδρας, ο οποίος προφανώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, τον προσέγγισε τραυλίζοντας κάτι σχετικά με το θέμα της σύρραξης στην Ουκρανία.

Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε ευγενικά να μη μιλάει, ο άνδρας του έριξε μια δυνατή γροθιά με το δεξί του χέρι στο πηγούνι, αναγκάζοντάς τον να σταματήσει τη ζωντανή μετάδοση.

«Εάν συνεχίσεις να μου μιλάς με αυτόν τον τρόπο… θα τις φας» φώναζε ο δράστης, που ονομάζεται Ντμίτρι Ορλόφ.

Το βίντεο με το περιστατικό, το οποίο εκτυλίχθηκε στο πάρκο Γκόρκι της Μόσχας, το είδαν περισσότεροι από 400.000 άνθρωποι στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου NTV.

Ο άνδρας που επιτέθηκε στον δημοσιογράφο σύντομα συνελήφθη από την αστυνομία, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο.

Το NTV κατόπιν πρόβαλε εικόνες του άνδρα, ενώ βρισκόταν σε ένα αστυνομικό τμήμα, να ζητάει συγγνώμη για την ενέργειά του και να προτείνει να αποζημιώσει τον δημοσιογράφο.

Δημοφιλή