Ο Κλόουν δεν έπαψε να μας στοιχειώνει

Στο δεύτερο κεφάλαιο του The It θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον καστ

22/06/18 • 20:21 | UPD 22/06/18 • 20:21

Τα γυρίσματα του The It έχουν ξεκινήσει ήδη και η ταινία θα είναι έτοιμη για να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το Σεπτέμβριο του 2019.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 οι κινηματογραφικές αίθουσες πήραν δωράκι από εμάς τον τρόμο για το The It. Μια ταινία που μπορεί να μην ήταν όπως οι πρώτες δύο, αλλά κατάφερε να διαφοροποιηθεί και να ταιριάξει στην εποχή της. Τώρα περιμένουμε το δεύτερο κεφάλαιο για να δούμε πώς θα στηθεί με ένα πιο έμπειρο καστ.

Στο sequel τα παιδιά της πρώτης ταινίας έχουν πια μεγαλώσει, έχουν τραβήξει το δρόμο τους σε άλλες πόλεις και επιστρέφουν στο μέρος που ο Pennywise δρα και σκοτώνει παιδιά. Παρά το ότι στο φινάλε του πρώτου κεφαλαίου φάνηκε να ξεμπερδεύουν με το It, τελικά ο κλόουν δεν πέθανε και επιστρέφει στο Ντέρι για να συνεχίσει από κει που σταμάτησε.

Τη δεύτερη ταινία θα σκηνοθετήσει ξανά ο Άντι Μουσκιέτι και το καστ έχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Η Τζέσικα Σαστέιν θα ενσαρκώσει την Μπέβερλι Μαρς σε ενήλικη εκδοχή. Ο Τζέιμς ΜακΑβόι, που μετά το Split πατάει πάνω στα χαρακτηριστικά του ρόλου του, θα κάνει τον Μπιλ Ντένμπρο. Στο υπόλοιπο καστ θα δούμε τον Μπιλ Χέιντερ, τον Τζέιμς Ράνσον, τον Άντι Μπιν, τον Τζέι Ράιαν, ο Αϊζάια Μουστάφα και φυσικά ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ στο ρόλο του Pennywise.

Τα γυρίσματα του The It έχουν ξεκινήσει ήδη, γίνονται στο Τορόντο και η ταινία θα είναι έτοιμη για να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το Σεπτέμβριο του 2019.