Αθήνα Καιρός

Όσκαρ 2023: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο ο Μόργκαν Φρίμαν φορούσε γάντι

5 λεπτά
Όσκαρ 2023: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο ο Μόργκαν Φρίμαν φορούσε γάντι

Όσκαρ 2023: Ο Μόργκαν Φρίμαν παρεβρέθηκε στην 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ χθες το βράδυ και οι θαυμαστές του παρατήρησαν ότι φορούσε ένα ασυνήθιστο αξεσουάρ, όταν ανέβηκε στην σκηνή.

Καθώς ανέβαινε στη σκηνή με την Μάργκο Ρόμπι για να γιορτάσει τα 100 χρόνια της Warner Brothers Studios , ο ηθοποιός εθεάθη να φορά ένα γάντι μέχρι τον αγκώνα στο αριστερό του χέρι.

Ενώ πολλοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για μία απλή στυλιστική επιλογή, υπάρχει ένας σοβαρός λόγος για τον οποίο ο ηθοποιός έπρεπε να φορέσει γάντι στα χθεσινά Όσκαρ.

Όπως μαθαίνουμε, ο ηθοποιός αναγκάζεται να φορά ένα γάντι συμπίεσης στο αριστερό του χέρι μετά από ένα μεγάλο τροχαίο ατύχημα όπου ενεπλάκη, στο Μισισιπή το 2008.

Εκείνη την εποχή, ο Φρίμαν οδηγούσε αργά το βράδυ όταν το αυτοκίνητό του έφυγε από το δρόμο, αναποδογυρίζοντας πολλές φορές πριν καταλήξει σε ένα χαντάκι, όχι μακριά από το τότε σπίτι του.

Ένας τοπικός δημοσιογράφος είπε στον Guardian ότι οι διασώστες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν υδραυλικούς κόφτες για να τον απεγκλωβίσουν από το όχημα, με τον ηθοποιό να έχει ακόμη τις αισθήσεις του και να αστειεύεται με τους διασώστες καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας του.

Αν και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης προσπάθησαν να περιθάλψουν τον Φρίμαν επιτόπου, τα τραύματα του ηθοποιού ήταν πολύ μεγάλα και χρειάστηκε να μεταφερθεί με πτήση πάνω από 100 χιλιόμετρα μακριά, σε νοσοκομείο του Μέμφις.

Κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ο Φρίμαν υπέφερε από πολλαπλά κατάγματα οστών και πέρασε πάνω από τέσσερις ώρες στο χειρουργείο για να γίνει επαναφορά του χεριού του.

Αν και θα μπορούσε να παίξει ξανά σε ταινίες, ο Φρίμαν έμεινε με μόνιμη νευρική βλάβη και αφόρητο πόνο στον ώμο.

Καθώς δεν μπορούσε να κουνήσει το αριστερό του χέρι, το άκρο του ηθοποιού άρχισε να πρήζεται και αυτό ήταν που τον οδήγησε στο να φορά το συμπιεστικό γάντι για να ανακουφίσει τα συμπτώματά του.

Μιλώντας για τον τραυματισμό του το 2010 στο περιοδικό People, ο Φρίμαν είπε:  «Αν δεν κουνήσεις το χέρι σου, θα πρηστεί. Ξέρεις ότι κουνάς το χέρι σου περίπου ένα εκατομμύριο φορές την ημέρα;» Είπε επίσης στο Esquire λίγα χρόνια αργότερα ότι ο πόνος στον ώμο τον «χτυπάει πάνω-κάτω» σε όλο το χέρι του και γι’αυτό χρειάζεται να το προσέχει.

YouTube thumbnail

Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στα Τέμπη: Πότε θα καταθέσουν οι τρεις νέοι κατηγορούμενοι

Φορολογικός οδηγός: Τα 30 SOS τις εφετινές φορολογικές δηλώσεις

Εκθεση-σοκ από το Ελεγκτικό Συνέδριο: Καθυστερήσεις σε 779 από 1.162 δημόσια έργα

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]