Ο τίτλος της νέας ταινίας Spider-Man του ξέφυγε στο Instagram

Ο Τομ Χόλαντ μαρτύρησε ξανά μυστικό για τον Spider-Man [βίντεο]

25/06/18 • 19:20 | UPD 25/06/18 • 19:20

Ο Spider-Man Τομ Χόλαντ έδειξε στο iPad του κάτι που έμοιαζε με poster ή την αρχή του σεναρίου της δεύτερης ταινίας.

Η περίπτωση του έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο Τομ Χόλαντ είναι ένας μεγάλος μαρτυριάρης και ευτυχώς αυτό δεν του έχει στοιχίσει ακόμα. Αυτό το λέμε γιατί αποκαλύπτει συνεχώς πράγματα για τα πρότζεκτ της Marvel και τις ταινίες της. Μετά το Infinity War ήταν η σειρά για το sequel του Spider-Man.

Για όσους θυμούνται, ο 22χρονος ηθοποιός είχε ξεφουρνίσει μέρος από το φινάλε του Infinity War και είχε αναγκάσει τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς να του κλείσει το στόμα δημόσια. Μάλιστα, στις ομαδικές εμφανίσεις σε talk shows την εβδομάδα που κυκλοφόρησε η ταινία, όλο το καστ έδειχνε με το δάχτυλο τον Χόλαντ όταν ρωτήθηκαν για το ποιος είναι αυτός που δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό.

Το ίδιο είχε κάνει ο Τομ Χόλαντ και στο Civil War. Οπότε είπε να τριτώσει το κακό με τον τίτλο του sequel του Spider-Man που αποκάλυψε κατά λάθος στο Instagram. Εκεί ανέβασε ένα βίντεο από την ComicCon στο Σιάτλ για να ενημερώσει τους θαυμαστές του που ρωτάνε για τη συνέχεια. Ο Spidy τους έδειξε στο iPad το πρώτο poster που του έστειλαν και φαινόταν εμφανώς ο τίτλος του sequel. Μάλιστα, το έδειξε δύο φορές.

Spider-Man: Far From Home. Αυτός είναι ο τίτλος και ο Κέβιν Φάιζ, πρόεδρος των στούντιο της Marvel, αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on