Σε ένα ελληνικό συνοικιακό σούπερ μάρκετ, η κωμική σειρά χαρακτήρων «Σούπερ Ήρωες» καταγράφει την καθημερινότητα, τις δυσκολίες και τις αλληλεπιδράσεις της παράλογης διοίκησης, των απηυδισμένων υπαλλήλων, των εκκεντρικών τακτικών πελατών και, φυσικά, εκείνων των πελατών που πιστεύουν ότι «έχουν πάντα δίκιο».
Η σειρά βασίζεται σε μια ιδέα του Νίκου Παπαδόπουλου και του Αντώνη Μπούμπα. Γιάννης Μπέζος, Ζωή Ρηγοπούλου, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Αινείας Τσαμάτης, Σταύρος Μαρκάλας, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Κατερίνα Πατσιάνη, Βασίλης Ντάρμας, πρωταγωνιστούν.
Τι ετοιμάζει ο ANT1 στη μυθοπλασία
Στο κανάλι θα δούμε νέες παραγωγές, αλλά και καινούργια επεισόδια από γνώριμα σίριαλ που έχουν ήδη κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών.
Η επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Grand Hotel» επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με νέες ιστορίες μυστηρίου, δυνατούς και εμποδισμένους έρωτες, αγωνία, παιχνίδια εξουσίας αλλά, κυρίως, αποκαλύψεις μυστικών από το σκοτεινό παρελθόν. Μία αναπάντεχη καταστροφή θα φέρει το ξενοδοχείο σε κατάσταση συναγερμού και η οικογένεια Γαζή θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει και να το φέρει ξανά στην προηγούμενη αίγλη του. Νέοι χαρακτήρες, όπως ο Δημήτρης Κίτσος, έρχονται να απογειώσουν, αλλά και να καταστρέψουν τις ζωές όλων των ηρώων. Μεγάλο ερωτηματικό για τους φανατικούς είναι το μέλλον του Γιάννη Κουκουράκη. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου τραυματίστηκε και έπεσε αιμόφυρτος στα χέρια της Αλίκης. Ωστόσο, τα spoilers τον δείχνουν να αναρρώνει και να φέρνει ντόμινο εξελίξεων στο σίριαλ.
Το «πράσινο φως» έχουν πάρει και τα «Παιχνίδια εκδίκησης». Η Μαρίνα και η Μάγια, που κάποτε βρίσκονταν… στα μαχαίρια, συνειδητοποιούν ότι τελικά έχουν έναν κοινό εχθρό. Ο Χρήστος αποκαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του Αγη, οργανώνοντας μία παγίδα που θα τον εκθέσει. Ο Αγης, παγιδευμένος, έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα. Στην τελική σύγκρουση της αλήθειας με το ψέμα, κάποιος θα χάσει τα πάντα.
Στον ΑΝΤ1 επιστρέφουν και οι «Σέρρες», ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι νέες παραγωγές μυθοπλασίας. Μία εξ αυτών θα φέρει τον τίτλο «Γιατί, ρε πατέρα;», σε σενάριο Αντώνη Ανδρή και σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου. Μία κηδεία, τρία αδέλφια και τρία εκατομμύρια ευρώ. Τι μπορεί να πάει στραβά; Οταν το γνωστό ρεμάλι και νονός της νύχτας, Λευτέρης Τσατσάνης, πεθαίνει, αφήνει πίσω του… το απόλυτο χάος. Η κληρονομιά του; Μία χαμένη βαλίτσα με τρία εκατομμύρια ευρώ και ένα κομμωτήριο. Ποιοι πληρώνουν τη νύφη; Τα τρία ξεχασμένα τέκνα του Τσατσάνη, από τρεις διαφορετικούς γάμους, μία πρώην κουνιάδα, μία πρώην σύζυγος, μία νυν ερωμένη, ένας μανικιουρίστας και, φυσικά, το «δεξί χέρι» και συνεργάτης του στις βρομοδουλειές του. Ο συνεργάτης του Τσατσάνη θέλει πίσω τα λεφτά. Τα τρία αδέλφια ορκίζονται ότι δεν έχουν ιδέα. Κάποιος, όμως, λέει ψέματα… Το κυνηγητό για τα τρία εκατομμύρια ξεκινά… Οι Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ηλίας Βαλάσης, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Θεανώ Κλάδη, Κωνσταντίνος Λιάρος, Νίκη Λάμη και Θάνος Μπίρκος πρωταγωνιστούν.
Τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να συνεχιστεί το «VIΠ – Καλά γεράματα». Οι αγαπημένοι μας φιλοξενούμενοι και εργαζόμενοι της μονάδας υποδέχονται κάποιους ακόμη επισκέπτες τους, αλλά και έναν… νέο φιλοξενούμενο, που επιστρέφει για να μείνει, μέχρι να τον εκνευρίσουν όλοι για τα καλά! Και επειδή τίποτα στη ζωή δεν μένει κρυφό, έρχεται η ώρα της αποκάλυψης του μεγάλου μυστικού ότι ο Θεόφιλος είναι ο πατέρας του Αντώνη!
Η πολυσυζητημένη παραγωγή «Ο δικαστής» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον ΑΝΤ1+ και αναμένεται αργότερα να παιχτεί στην ελεύθερη τηλεόραση. Οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Νίκος Ψαρράς πρωταγωνιστούν σε μία ιστορία της οποίας το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης.
Ειδήσεις Σήμερα
Πανεύκολο παγωτό χωρίς θερμίδες και λιπαρά – Θα το λατρέψετε
ΣΚΑΪ: Η νέα ανακοίνωση για τον Κώστα Τσουρό
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Πού βρίσκουν τόσα λεφτά για να κάνουν τη χλιδάτη ζωή τους;
GNTM: Αυτές οι επώνυμες θα κάνουν πέρασμα από το ριάλιτι
Η Ζέτα Μακρυπούλια ξεσηκώνει το Instagram – Βουτά στα Τηγανάκια με μαύρο μπικίνι
Τζένιφερ Λόπεζ: Το σέξι ατύχημα πάνω στη σκηνή – Έπεσε η φούστα της
Μπέττυ Μαγγίρα: Η πικρία με την ΕΡΤ και η επιστροφή με το GNTM
Big brother τελικός: O viral αγρότης πήρε τα λεφτά, η τηλεθέαση και ο νέος κύκλος

