Μήνυμα Ανεξαρτησίας από τον Κέβιν Σπέισι

Η Ρόμπιν Ράιτ στέλνει το δικό της μήνυμα για το House of Cards [βίντεο]

05/07/18 • 14:14 | UPD 05/07/18 • 14:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ρόμπιν Ράιτ καλείται να σβήσει τα εγκλήματα της και να κατακτήσει τον πολιτικό κόσμο στα παιχνίδια της εξουσίας. Κάτι που θα το κάνει ολομόναχη, μιας και ο Κέβιν Σπέισι δεν έχει θέση στο House of Cards.

Αν μας έλεγαν πριν από 3-4 χρόνια ότι θα μπορούσε να υπάρξει House of Cards δίχως τον Φρανκ Άντεργουντ και κατ΄επέκταση τον Κέβιν Σπέισι, θα λέγαμε ότι η σειρά θα ήταν χάλια. Αλλά ο τρόπος που εξελίχθηκε ο χαρακτήρας της Ρόμπιν Ράιτ, μας κάνει να πιστεύουμε ότι η 6η και τελευταία σεζόν θα είναι εξίσου καλή.

Αφού πέρασε από σαράντα κύματα και τον σκόπελο των κατηγοριών προς το πρόσωπο του πρωταγωνιστή της, η σειρά συνέχισε την πορεία της προς το τέλος. Τα γυρίσματα έγιναν, τα 8 επεισόδια μπήκαν στο wrap και το μοντάζ και περιμένουμε τον ερχόμενο Νοέμβριο για να δούμε πως ανεξαρτητοποιήθηκε η Κλαιρ Άντεργουντ.

Έχοντας πάρει τη θέση της Προέδρου των ΗΠΑ στο φινάλε του 5ου κύκλου, η Ρόμπιν Ράιτ καλείται να σβήσει τα εγκλήματα της και να κατακτήσει τον πολιτικό κόσμο στα παιχνίδια της εξουσίας. Κάτι που θα το κάνει ολομόναχη, μιας και ο Κέβιν Σπέισι δεν έχει θέση στο House of Cards. Κάτι που φαίνεται κι από το μήνυμα της Προέδρου Κλαιρ Άντεργουντ για την Ημέρα Ανεξαρτησίας.

«Χαρούμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας. Σε μένα.» δήλωσε με λακωνικά ρητό τρόπο η Κλαιρ.