Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά στην Πάρνηθα – Δείτε βίντεο από την επιχείρηση κατάσβεσης

«FAMAGUSTA»: Ο Παύλος ζητά ευθανασία

4 λεπτά
«FAMAGUSTA»: Ο Παύλος ζητά ευθανασία

Η Χριστίνα και ο Ανδρέας ψάχνουν τρόπους να μεταπείσουν τον γιο τους, την ώρα που η Ιφιγένεια τους αποκαλύπτει πως είναι έγκυος.

 Ο Μακάριος, θορυβημένος από το έμφραγμα που υπέστη, φροντίζει για το χτίσιμο της τελευταίας του κατοικίας στο Θρονί. Στο σήμερα, η Ιφιγένεια ενημερώνει τον Ανδρέα και τη Χριστίνα πως ο Παύλος σκέφτεται την ευθανασία. Οι δυο τους, αναστατωμένοι, καταφεύγουν στη Νάντια, ενώ παράλληλα ζητούν από την Ιφιγένεια να τους υποσχεθεί πως δεν πρόκειται να βοηθήσει τον Παύλο σ’ αυτό το θέμα.

Ο Μάικλ και η Ολυμπία καταγράφουν τη σχεδόν μεταφυσική ιστορία μίας γυναίκας που μαζί με τις γυναίκες της οικογένειάς της και παρότι αιχμάλωτες πολέμου κατάφεραν να σωθούν, χάρη σε ένα μενταγιόν. Μετά την απόφαση της Μαριάννας να πάρει διαζύγιο, ο Θοδωρής προσφεύγει στον Παύλο και τον Τεύκρο μήπως τη μεταπείσουν. Ο Μάικλ επισκέπτεται αυθημερόν την Αθήνα για να δει τη Σιμώνη. Παράλληλα, συναντά τη Σοφία και αυτήν τη φορά εμφανίζεται πιο διαλλακτικός μαζί της. Η Ιφιγένεια αποκαλύπτει στους γονείς του Παύλου πως είναι έγκυος!

Στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA, «Famagusta», την επόμενη Κυριακή, θα δούμε ότι ο Παύλος μαθαίνει πως η Ιφιγένεια είναι έγκυος, όμως η ασθένεια δεν του δίνει πολλά περιθώρια να χαρεί με αυτό το νέο. Η Σιμώνη αποφασίζει να μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο μετά το διαζύγιο.

Πιο αναλυτικά: Στο χθες, η είδηση του θανάτου του Μακαρίου σκορπά θλίψη στην Κύπρο. Αύγουστος 1977: Ο Μακάριος πεθαίνει και η είδηση συγκλονίζει την Κύπρο. Στο σήμερα η Ιφιγένεια ανακοινώνει στον Παύλο ότι είναι έγκυος, ο οποίος, ευτυχισμένος, την πείθει να κρατήσει το μωρό, ενώ μοιάζει να έχει πάψει για λίγο να τον απασχολεί το θέμα της υγείας του.

Ο Γιώργος απαγορεύει στη Σιμώνη οποιαδήποτε επαφή με τα παιδιά του κι εκείνη αποφασίζει να μετακομίσει οριστικά στην Κύπρο. Ο Μάικλ φτάνει στην τελευταία μαρτυρία από την τουρκική εισβολή, την ιστορία του Λαζάρου, που είδε μπροστά στα μάτια του τον βίαιο θάνατο του φίλου του. Παράλληλα, έρχεται πιο κοντά με τον Ανδρέα και τη Χριστίνα και αποφασίζει να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Σοφία. Ο Παύλος στέλνει ένα μήνυμα που ταράζει την Ιφιγένεια.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]