ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... «ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ»;

Αποκλειστικό – Συναγερμός στον ΣΚΑΪ για το πρόσωπο που κάνει τις διαρροές

28/03/17 • 10:07 | UPD 28/03/17 • 18:55

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά βγήκαν στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα του παιχνιδιού του Survivor και αυτό έχει αναγκάσει τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ να ψάχνουν εναγωνίως για τον… πληροφοριοδότη που μπορεί να τινάξει στον αέρα την επιτυχημένη παραγωγή.

Μετά την αποκάλυψη πως θα φύγει η Σόφη Πασχάλη από τους «διάσημους» πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, χθες πολλές ώρες πριν γίνει το αγώνισμα της ασυλίας είχε διαρρεύσει πως οι «διάσημοι» θα ήταν οι νικητές και πως οι προτεινόμενοι για αποχώρηση από τους μαχητές θα ήταν οι Πάνος, Τσανγκ, Ελισάβετ και Σάρα.

Αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και οι υπεύθυνοι του φαληρικού καναλιού ψάχνουν να βρουν τον τρόπο να σταματήσουν οι διαρροές καθώς είναι δεδομένο πως αν συνεχιστούν η επιτυχημένη συνταγή θα… απειληθεί εκ των έσω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του EleftherosTypos.gr ήδη το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει πάρα πολύ τα υψηλά κλιμάκια του σταθμού και σύντομα αναμένονται κινήσεις προκειμένου να προστατευτεί το τηλεπαιχνίδι και να σταματήσουν οι διαρροές στα social media που το τελευταίο διάστημα έχουν κλιμακωθεί.

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή του το κανάλι τονίζει πως οι επιλογές των στοιχηματικών εταιριών να εντάξουν στο παιχνίδι το Survivor δεν είναι σωστή, από την στιγμή που το παιχνίδι προβάλλεται με καθυστέρηση στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Στον ΣΚΑΪ πληροφορηθήκαμε ότι η εκπομπή SURVIVOR, έχει γίνει αντικείμενο στοιχήματος από φορείς διοργάνωσης στοιχηματισμού, που εδρεύουν τόσο εντός της Ελλάδος όσο και εκτός αυτής. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μεταδίδει αυτήν την σειρά εκπομπών, με χρονική υστέρηση από τη διεξαγωγή των δρώμενων, όπως είναι φυσικό, διότι:

Ο χώρος διεξαγωγής των δρώμενων απέχει από την Ελλάδα όσο σχεδόν η μισή υδρόγειος,

Η παραγωγή (λήψη και μοντάζ) λαμβάνει χώρα από την εταιρία παραγωγής στον Αγ. Δομήνικο,

Η ώρα έναρξης της μετάδοσης εκάστου επεισοδίου λαμβάνει χώρα, με την αναγκαία χρονική υστέρηση σε σχέση με την ώρα μαγνητοσκόπησης. Κατά συνέπεια το γεγονός και μόνο αυτό, αντικειμενικά καθιστά, ενδεχομένως, επισφαλή την έκβαση οποιουδήποτε στοιχηματισμού, κάτι το οποίο οφείλουμε να επισημάνουμε. Εξαίρεση αποτελεί ο τελικός του Survivor που θα μεταδοθεί ζωντανά το καλοκαίρι.

H ανακοίνωση αυτή απευθύνεται προς το αμιγώς τηλεοπτικό κοινό, προς τους συμμετέχοντες σε οποιονδήποτε στοιχηματισμό, προς τους διοργανώνοντες τα κουπόνια κάθε στοιχήματος και ορίζοντες τις αποδόσεις αλλά και προς κάθε αρμόδια εποπτεύουσα αρχή της Ελλάδος, των λοιπών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της ευρύτερης περιοχής».