Λόγω Τιμής: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με σκηνές από τα προσεχώς

08/07/19 • 17:06 | UPD 08/07/19 • 17:06

Newsroom eleftherostypos.gr

Με το μότο «Η σειρά του ΣΚΑΪ», το κανάλι του Φαλήρου κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για την επιστροφή του Λόγω Τιμής.

Είναι διπλή ή και πολλαπλή η ανάγνωση αυτού του μότο που εγκαινιάζει για την καμπάνια της νέας χρονιάς το ΣΚΑΪ. Η λέξη «σειρά» κάνει όλη τη δουλειά. Σειρά είναι το Λόγω Τιμής. Αλλά είναι και η σειρά του ΣΚΑΪ να αποδείξει πως δεν εξαρτάται πια από τα άθλια προγράμματα του Ατζούν. Είναι η σειρά του να στηρίξει την ελληνική μυθοπλασία και μάλιστα με ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ.

Το Λόγω Τιμής είναι μια σειρά που δημιουργήθηκε από μια από τις πιο αξιόλογες πένες της ελληνικής μυθοπλασίας. Ο λόγος για τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Είχε όμως και την τύχη να απαρτίζεται από ένα καστ που σε κανένα σημείο της καριέρας του δεν έκανε εκπτώσεις και δεν πούλησε τη ζωή του. Εστίασε στην τέχνη του και προσπαθούσε να την εξελίξει.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Βίκυ Βολιώτη, Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αγγελική Δημητρακοπούλου βρίσκονται ξανά, 20 χρόνια μετά. Στης ζωής τα μονοπάτια. Αυτή τη φορά όμως δεν είναι μόνοι και μια παρέα. Ο καθένας φέρνει και μια νέα ζωή. Γυναίκες, άντρες, παιδιά. Στο πρώτο trailer βλέπουμε τον Οδυσσεά Παπασπηλιόπουλο, τον Μιχάλη Σαράντη, την Μαρία Ναυπλιώτου να πλαισιώνουν το υπάρχον καστ του Λόγω Τιμής.

«Φιλία και αγάπη. Καριέρα και οικογένεια. Σύντροφοι και παιδιά. Μια παρέα φίλων ξεκίνησε την κοινή της ζωή τη δεκαετία του 90. Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα… 20 χρόνια μετά. Μια παρέα φίλων έρχεται ξανά, για να μας θυμίσει την αξία της φιλίας, της αγάπης και της αφοσίωσης.

Το ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ, η εμβληματική σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, επιστρέφει. Με την υπογραφή των: Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο, Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία, Δημήτρη Παπαδημητρίου στη μουσική, Γιάννη Δρακουλαράκου στη διεύθυνση φωτογραφίας και με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, επιστρέφει ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ».

Copy link
Powered by Social Snap