Για να ξεπεράσουν το Avatar

Avengers Endgame: Η Marvel βγάζει ξανά την ταινία στις αίθουσες με επιπλέον υλικό

21/06/19 • 16:30 | UPD 21/06/19 • 17:08

Newsroom eleftherostypos.gr

Πριν καν προλάβει να ολοκληρώσει την κανονική της παρουσία στις αίθουσες, η ταινία Avengers Endgame παίρνει παράταση μιας εβδομάδας ακόμα.

Η Τετάρτη ήταν η τελευταία μέρα  προβολής του Avengers Endgame στις κινηματογραφικές αίθουσες. Από τις 28 Απριλίου μέχρι προχθές, έτρεξε λιγότερο από δίμηνο για να καταφέρει να κάνει τζίρο μόλις 43 εκατομμύρια λιγότερα από το Avatar. Η πρωτιά που δεν ήρθε τελικά, φαίνεται πως πείσμωσε τη Marvel που θα κάνει την ύστατη προσπάθεια για να το πετύχει.

Ήταν δεδομένο από την τρίτη-τέταρτη βδομάδα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Η δυναμική της ταινίας έδειχνε ότι θα πάει πολύ ψηλά, αλλά όχι και πάνω από το Avatar. Από τη Marvel ήταν προετοιμασμένοι γι΄αυτό το ενδεχόμενο. Γι΄αυτό ετοιμάζουν μια μίνι αντεπίθεση που έχει διπλό σκοπό.

Από τη μία το Avengers Endgame θα έχει μια βδομάδα παραπάνω για να κάνει 43 εκατομμύρια και 1 δολάριο, ώστε να ξεπεράσει το Avatar. Γιατί να το πετύχει τώρα, ενώ δεν το πέτυχε τις τελευταίες 15 μέρες; Γιατί αυτή η βδομάδα δεν έχει κάποια δυνατή ταινία να κάνει πρεμιέρα και να τραβήξει κοινό. Κυρίως όμως γιατί η Marvel θα βγάλει την ταινία με επιπλέον υλικό διάρκειας 7 λεπτών.

Αυτό, σύμφωνα με τον CEO Κέβιν Φάιγκ, θα είναι ως επί το πλείστον ένα μικρό αφιέρωμα στον Σταν Λι. Ο αείμνηστος Λι εμφανίστηκε στο Endgame για 2-3 δευτερόλεπτα στο ταξίδι στο χρόνο του Iron Man και του Captain American. Εκεί οδηγούσε ένα αμάξι με μια νεαρή κοπέλα και φώναξε έξω από μια στρατιωτική βάση «Make love, not war». Ήταν όμως μικρό δεδομένου ότι πέθανε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο. Οπότε στο επιπλέον υλικό θα υπάρχει ένα μεγαλύτερο αφιέρωμα, αλλά και μια σκηνή σχετική με τους 6 βασικούς Avengers.

Δεύτερος στόχος της Marvel είναι να δημιουργήσει μια πιο άμεση μετάβαση στο aftermath, με το Spider-Man: Far From Home να κυκλοφορεί αμέσως μόλις αποσυρθεί οριστικά το Endgame από τις αίθουσες.

Copy link
Powered by Social Snap