Σαρώνει το hashtag #BeatAvatar

Avengers Endgame: Απέχει μόλις 90 εκατομμύρια δολάρια από το Avatar

04/06/19 • 19:27 | UPD 04/06/19 • 19:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Το ξεκίνημα του στο box office έδειχνε ότι το Avengers Endgame θα γίνει η πρώτη ταινία με έσοδα 3 δισεκατομμύρια. Ο στόχος δεν θα επιτευχθεί.

Μπορεί στα εντός των τειχών, δηλαδή τις ΗΠΑ, το Avengers Endgame να έχει αφήσει από μέρες πίσω του το Avatar, αλλά αυτό ήταν το αναμενόμενο. Μιλάμε για το άντρο της Marvel. Ήταν δεδομένο πως όλα θα παίζονταν στην αρένα των υπόλοιπων αγορών πέραν της Βόρειας Αμερικής. Εκεί τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά.

Όλα φαίνεται πως θα κριθούν μέχρι την Παρασκευή. Αυτό το αναφέρουμε γιατί μετά την δεύτερη εβδομάδα προβολών του, το Avengers Endgame παρουσίασε έναν πτωτικό ρυθμό στα έσοδα λόγω των νέων ταινιών που κυκλοφορούσαν. Το Detective Pikachu για παράδειγμα του στέρησε αρκετά.

Αυτή την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ ένα άλλο μεγάλο franchise, το Men In Black. Εκεί όπου πρωταγωνιστούν δύο τέκνα των Avengers, ο Κρις Χεμσγουόρθ και η Βαλκυρία του Τέσα Τόμπσον. Αυτή τη στιγμή το Avengers έχει ξεπεράσει τα 2.698.000.000 δολάρια και απέχει πάνω κάτω 90 εκατομμύρια από το Avatar. Ένα ποσό που σε άλλες περιπτώσεις θα έμοιαζε εύκολο να έρθει. Όμως το Endgame βρίσκεται στην προτελευταία του εβδομάδα στις αίθουσες.

Οι σκηνοθέτες πάντως, τα αδέρφια Ρουσό, καθώς και η Marvel έχουν κάνει ένα τελευταίο πουσάρισμα με αναρτήσεις τους προς το κοινό. Είναι σαφής ο στόχος για να γίνει το Avengers Endgame η πρώτη ταινία σε κέρδη. Γι΄αυτό έχει αρχίσει να υπάρχει παντού στο Twitter το hashtag #BeatAvatar.

Πάντως, είναι άξιο αναφοράς ότι μάχονται για την πρωτιά δύο ταινίες που ξεκινούν από Av. Ίσως να είναι κάποιο κοσμικό σημάδι για τα επικά blockbusters!

Copy link
Powered by Social Snap