Ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο

Game of Thrones: Οι λυγμοί του Κιτ Χάρινγκτον στο τελευταίο γύρισμα [βίντεο]

30/05/19 • 18:42 | UPD 30/05/19 • 18:42

Newsroom eleftherostypos.gr

Ήταν το τέλος μιας εποχής. Σε επίπεδο γυρισμάτων το Game of Thrones τελείωσε πέρσι το καλοκαίρι και ο Κιτ Χάρινγκτον ξέσπασε σε δάκρυα.

Αν το κοινό στενοχωρήθηκε μια φορά από το φινάλε του Game of Thrones, οι συντελεστές κι οι πρωταγωνιστές ήταν πραγματικά καταρρακωμένοι. Αυτό το είδαμε για τα καλά στο  ντοκιμαντέρ του HBO με τίτλο Last Watch, δηλαδή η τελευταία περιπολία στο τείχος. Ο Κιτ Χάρινγκτον ήταν απ΄αυτούς που συγκινήθηκαν περισσότερο.

Όταν πρωτοπήγε στο γραφείο της παραγωγού Νίνα Γκολντ, ήταν 22 ετών. 10 χρόνια μετά έχει μια περιουσία, έχει φήμη, έχει πάνω απ΄όλα δυνατές αναμνήσεις. Με τους ανθρώπους της σειράς μοιράστηκε μια ζωή. Ο τηλεοπτικός Τζον Σνόου έκλαψε όταν τελείωσαν την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου της 8ης σεζόν. Έκλαψε όμως πολύ περισσότερο στο τελευταίο του γύρισμα στο King’s Landing.

Είναι μια σκηνή λίγο μετά την καταστροφή της πόλης από την Ντενέρις. Ο Ντανιέλ Βάις βρίσκεται στο γύρισμα για να αποχαιρετήσει τον Κιτ Χάρινγκτον. Τα λόγια του τον συγκινούν. Στη συνέχεια ο ίδιος ο Κιτ παίρνει το λόγο και αποχαιρετά τους ανθρώπους που δούλεψε σχεδόν όλη την ενήλικη ζωή του. Γύρω του τεχνικοί, stuntmen, σταθεροί κομπάρσοι ή ακόμα και πρωτάρηδες.

«Νιώθω πως θα σπάσει η καρδιά μου. Αγαπώ αυτή τη σειρά. Περισσότερο απ΄όλα, νομίζω. Δεν ήταν ποτέ απλώς μια δουλειά για μένα. Ήταν η ζωή μου. Θα είναι πιθανότατα το σπουδαιότερο πράγμα που έχω κάνει και θα κάνω. Ήσασταν μια οικογένεια για εμένα».

Από τους λυγμούς του εξηγούνται σχεδόν όλα για το ότι πριν λίγες μέρες εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης από το στρες και το αλκοόλ.

Copy link
Powered by Social Snap