Αυτή τη φορά δεν έχει καουμπόηδες

Το teaser trailer του Westworld για την τρίτη σεζόν έχει κάτι από Breaking Bad

21/05/19 • 15:47 | UPD 21/05/19 • 15:51

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά από δύο σεζόν όπου οι ήρωες κινούνταν μεταξύ ενός θεματικού πάρκου και του εργαστηρίου, το Westworld σπάει τα δεσμά στην τρίτη σεζόν.

Εκμεταλλευόμενο την τεράστια τηλεθέαση του φινάλε του Game of Thrones, το HBO προέβαλλε χθες τηλεοπτικά και σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες το πρώτο trailer για την τρίτη σεζόν του Westworld. Μια σεζόν που σύμφωνα με τα ειωθότα της σειράς, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σχετικά άμεσα.

Το νωρίτερο στις αρχές της άνοιξης του 2020 θα κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν και μέχρι τότε έχουμε να διαλευκάνουμε πολλά. Κι αυτό γιατί το trailer δε μας έκανε σοφότερους. Το αντίθετο.

Θα ήταν προφανώς λάθος να συνεχίσει και για τρίτη σεζόν στη λογική του θεματικού πάρκου της άγριας δύσης και της σύγκρουσης των ρομπότ με τους επιστήμονες. Έπρεπε να συμβεί μια θεαματική ανατροπή. Κι αυτή έρχεται. Αφορά την ολική έξοδο από το πάρκο. Όχι μόνο των τριών ρομπότ, δηλαδή της Ντολόρες, της Μέιβ και του Μπερνάρντ. Αλλά και ημών των θεατών του Westworld.

Στο trailer βλέπουμε μια γνώριμη φιγούρα. Ο Άαρον Πολ, ο αγαπημένος Τζέσι Πίνκμαν του Breaking Bad, στη δεύτερη συμμετοχή του σε σειρά μετά το BB, με το Path να ολοκλήρωσε την πορεία του. Λίγο πριν ξαναγίνει ο Τζέσι για την επερχόμενη ταινία γύρω από το aftermath του Breaking Bad, ο Πολ υποδύεται έναν εργάτη-ρομπότ. Ένα ανδροειδές στον κόσμο του μέλλοντος. Ένας κόσμος δυστοπικός ή ένας κόσμος σαν φουτουριστικό Τόκιο. Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Γραφιστικά δεν βλέπουμε δηλαδή κάτι το καινοφανές.

Από τα λόγια που λέει ο χαρακτήρας του φαίνεται πως είναι ένας μισθοφόρος που βίωσε μια μεγάλη απώλεια. Τώρα βρίσκεται στο στάδιο μιας αναζήτησης και αυτή η αναζήτηση ίσως απαντάται στο πρόσωπο της Ντολόρες, του ρόλου που παίζει η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Copy link
Powered by Social Snap