Μετά το ποτήρι με τον καφέ της Ντενέρις

Game of Thrones: Το πάθημα δεν έγινε μάθημα – Νέα γκάφα στο τελευταίο επεισόδιο!

20/05/19 • 18:54 | UPD 20/05/19 • 18:54

Newsroom eleftherostypos.gr

Η επική σειρά του Game of Thrones τελείωσε με μία ακόμα γκάφα στα πλάνα και όχι δεν θα σας κάνουμε spoiler.

Τα ξημερώματα  παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο του 8ου κύκλου του Game of Thrones και όχι δεν θα σας κάνουμε spoiler αλλά θα σας πούμε για μια ακόμα γκάφα που έγινε στην δημοφιλή σειρά του Netflix.

Αν και δεν έχει και πολύς καιρός από το επεισόδιο όπου ένα ποτήρι με καφέ έκανε… μια «guest» εμφάνιση στο Game of Thrones αλλά από ότι φαίνεται το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Έτσι, σε μια σκηνή του τελευταίου επεισοδίου, πίσω από τα πόδια των πρωταγωνιστών κάνει την «guest» εμφάνιση του ένα… μπουκαλάκι με νερό το οποίο και ήταν κρυμμένο πίσω από μια καρέκλα στην οποία κάθεται ο Σαμ Τάρλι.

Οι «αετοί» του twitter το εντόπισαν και από εκεί και πέρα ξεκίνησε το πάρτι με πολλούς από τους  χρήστες να μην μένουν μόνο στο μπουκάλι αλλά να σχολιάζουν και το τέλος της σειράς μετά από οκτώ χρόνια.

Και αυτή τη φορά, το τέλος που επέλεξαν οι σεναριογράφοι του Game of Thrones δεν άρεσε ιδιαίτερα στους τηλεθεατές. Στην πλειοψηφία τους, τουλάχιστον.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το πέμπτο επεισόδιο του Game of Thrones, που δίχασε τους θαυμαστές της σειράς, εκατοντάδες χιλιάδες ήταν εκείνοι που απαίτησαν να… ξαναγυριστεί ο τελευταίος κύκλος γιατί θεώρησαν ότι η εξέλιξη των χαρακτήρων δεν ήταν εκείνη που «χτιζόταν» από την αρχή της σειράς μέχρι τώρα.

Copy link
Powered by Social Snap