Στις 5 Ιουνίου στο Netflix

Επιστρέφει το Black Mirror με 5η σεζόν και τρία νέα επεισόδια [trailer]

16/05/19 • 19:42 | UPD 16/05/19 • 19:42

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά τον παγκόσμιο πανικό που προκάλεσε το Bandersnatch, το Black Mirror μας επαναφέρει στην λιγότερο διαδραστική του κατάσταση, ευτυχώς.

Τα καλά πράγματα είναι για να γίνονται λίγες φορές. Τα πολύ καλά για να γίνονται μία, άντε δύο. Το Black Mirror έφερε την επανάσταση με το επεισόδιο-ταινία που κυκλοφόρησε στο Netflix τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά δε θα μπορούσε να συνεχίσει για πολύ σε αυτό το μοτίβο. Η 5η σεζόν θα είναι και πάλι κανονική σειρά.

Αυτό το τόσο interactive στοιχείο μας παρέσυρε από τη λογική της κανονικής θέασης και μας έδειξε έναν τρόπο θέασης από το μέλλον. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα θέλαμε ποτέ να αποφασίζουμε εμείς για την εξέλιξη της ταινίας, αλλά σίγουρα μας έλειψε το κλασικό. Και το κλασικό για το Black Mirror είναι αυτό που θα συμβεί για τρία επεισόδια στις 5 Ιουνίου που θα κυκλοφορήσει η 5η σεζόν στο Netflix.

Στο trailer που δημοσιεύτηκε χθες, βλέπουμε μεταξύ των πρωταγωνιστών τη Μάιλι Σάιρους. Η Μάιλι θα υποδυθεί μια διαδικτυακή popstar σε ένα κόνσεπτ που φέρνει αρκετά στο δεύτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Άλλη γνώριμη φιγούρα είναι ο Άντονι ΜακΚι, ο Σαμ από τους Avengers.

Το trailer δεν δίνει πολλά, αλλά όσα δίνει είναι ουσιαστικά. Μιλάμε για τρία επεισόδια δυστοπικά, όπως η πλειοψηφία της σειράς, αφού μόλις δύο είναι τα επεισόδια που έκλεισαν με αισιόδοξο πρόσημο. Και τα τρία θα αναδεικνύουν την άσχημη πλευρά της τεχνολογίας. Σε ένα από αυτά βλέπουμε και κάτι που μοιάζει λίγο με Mortal Combat.

Copy link
Powered by Social Snap