Κάτι πήγε λάθος στον Τζέιμι Λάνιστερ

Game of Thrones: Άλλη μια γκάφα ολκής στο νέο επεισόδιο

13/05/19 • 18:45 | UPD 13/05/19 • 18:51

Newsroom eleftherostypos.gr

Τι έχει γίνει με το Game of Thrones σε αυτή την τελευταία σεζόν; Μετά την απροσεξία με το ποτήρι καφέ, τώρα έχουμε τη σκηνή με τον Τζέιμι.

Περιμέναμε δύο χρόνια σχεδόν για να δούμε την 8η σεζόν. Ήταν ένα εύλογο διάστημα για τους δημιουργούς να φτιάξουν κάτι άρτιο. Το τελικό αποτέλεσμα του Game of Thrones είναι εντυπωσιακό, αλλά δεν του λείπουν οι αβελτερίες. Κι αν το ποτήρι του καφέ το περάσαμε στο ντούκου, τη νέα γκάφα δε μπορούμε να την αφήσουμε.

Στην περίπτωση του τέταρτου επεισοδίου μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι ήταν εσκεμμένο μάρκετινγκ και να έχει βάση ο ισχυρισμός του. Τώρα όμως δε μπορεί να υπάρξει δικαιολογία για την απροσεξία. Εξηγούμαστε ευθύς αμέσως. Πριν εξηγηθούμε ως προς τη γκάφα, να εξηγηθούμε ως προς εσένα αγαπητέ αναγνώστη. Για να εξηγήσουμε τη γκάφα, θα πρέπει να αναφερθούμε σε σκηνές του 5ου επεισοδίου. Αν δεν το έχεις δει, θα δεχτείς γερό spoiler. Οπότε καλύτερα να αποχωρήσεις.

Στο 5ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones έχουμε τη συγκλονιστική σκηνή του θανάτου της Σέρσεϊ με τον Τζέιμι. Αγκαλιασμένοι και οι δύο σκεπάζονται από τα πέτρινα χαλάσματα που προκαλεί η Καλίσι με τον Ντρόγκον. Λίγο πριν, εκείνη έχει αποφασίσει να φύγει από το Κόκκινο Φρούριο, έχει χάσει τον προστάτη της τον Mountain και βρίσκει τον Τζέιμι να την περιμένει με ανακούφιση.

Ο Τζέιμι μόλις έχει βγει από μια μάχη με τον Γιούρον και τον έχει σκοτώσει. Έχει όμως λαβωθεί δις. Αγκαλιάζει την Σέρσεϊ και στην πλάτη της εμφανίζεται ένα χέρι. Θα αναρωτιέστε που είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως το χέρι στην πλάτη είναι το δεξί. Και ο Τζέιμι έχασε το δεξί του χέρι πίσω στην τρίτη σεζόν. Στη μάχη με τον Γιούρον έχει το χρυσό χέρι και λίγο μετά βρίσκει την αδερφή του και έχει κανονικό χέρι.

Θυμηθείτε και τη σκηνή που του έκοψαν το χέρι.

Copy link
Powered by Social Snap