Ο Strange χρησιμοποίησε την Πέτρα του Χρόνου

Avengers Endgame: Μεγάλο spoiler από το τελευταίο teaser trailer

09/04/19 • 14:31 | UPD 09/04/19 • 15:05

Newsroom eleftherostypos.gr

Με το που τελείωσε το Infinity War, υπήρξε μία κυρίαρχη θεωρία για την αντεπίθεση των Avengers απέναντι στον Thanos. Αυτή επιβεβαιώθηκε.

Αν υπήρχε ακόμα ένας μήνας μέχρι να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το Avengers Endgame, είναι βέβαιο ότι η Marvel θα μας έδινε τόσα trailers και teasers που θα μπορούσαν να φτιάξουν τη μισή ταινία. Ευτυχώς όμως το sequel του Infinity War κυκλοφορεί σε δύο εβδομάδες και το τελευταίο χρονικά teaser θα είναι και το έσχατο.

Αν δεν έχουμε χάσει το μέτρημα, πρέπει να είναι το τέταρτο clip από τα μέσα Μαρτίου και το πέμπτο συνολικά από τον Δεκέμβριο. Ίσως όμως να είναι και το πιο ουσιαστικό, αφού μας δίνει ένα χειροπιαστό στοιχείο για το σχέδιο των Εκδικητών. Επιβεβαιώνεται στην ουσία η θεωρία που αναδύθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή μετά τον αφανισμό του μισού γαλαξία.

Οι Avengers θα επιχειρήσουν να κλέψουν το γάντι από τον Thanos και να χρησιμοποιήσουν τις Πέτρες Αιωνιότητας για να γυρίσουν πίσω το χρόνο. Κάτι που γίνεται και στα κόμικς με τη Νέμπιουλα να είναι αυτή που το κλέβει. Στο εν λόγω teaser δεν βλέπουμε αυτή να είναι πεπεισμένη για το σχέδιο. Είναι η Captain Marvel, η νέα προσθήκη στους Εκδικητές, που προτείνει διαρρήδην να πάνε για το γάντι.

Κι είναι η απορία του Μπρους Μπάνερ, η οποία θα επιβεβαιώσει τον Dr. Strange. «Πώς ξέρουμε ότι αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω θα είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα;» διερωτάται. Μόλις 1 θετική έκβαση από τα 14 και κάτι εκατομμύρια πιθανά σενάρια είχε προβλέψει ο Dr. Strange. Και στην τελειωτική σκηνή στον Τιτάνα, λίγο πριν του παραδώσει την Πέτρα του Χρόνου, ο Thanos λέει περιπαικτικά στον Strange ότι είχε ένα τόσο δυνατό όπλο και δεν το χρησιμοποίησε ούτε μια φορά. Έκανε λάθος τότε. Το είχε χρησιμοποιήσει. Απλώς όχι με τρόπο που μπορούσε ενα αντιληφθεί ο Thanos.

Στην ουσία, τα παραπάνω είναι και η διαφοροποίηση από το Special Look teaser που είχε δημοσιεύσει η Marvel πριν από μερικές μέρες.

Τα δύο παραπάνω ήρθαν να προστεθούν στα ολοκληρωμένα trailer που είχαν κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και στις 14 Μαρτίου.

Ενόσω εμείς περιμένουμε εναγωνίως το τρίωρο έπος των αδερφών Ρουσό, το καστ του Endgame έχει ήδη αρχίσει το τουρ σε εκπομπές για το promo. Μανούλα σε αυτό είναι πάντοτε ο Τζίμι Κίμελ ο οποίος θα έχει ετοιμάσει κάτι ακόμα πιο μεγάλο για την εβδομάδα της πρεμιέρας.

* Το Avengers Endgame κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Απριλίου από την Feelgood

Copy link
Powered by Social Snap