Δεν του μιλούσε για μέρες η γυναίκα του

Game of Thrones: Αυξάνουν την αγωνία όσα αποκαλύπτει ο «Τζον Σνόου»

01/02/19 • 18:57 | UPD 01/02/19 • 18:57

Newsroom eleftherostypos.gr

Όταν έχεις στο σπίτι του έναν από τους βασικούς χαρακτήρες του Game of Thrones εννοείται πως θα τον στριμώξεις στη γωνία για να μάθεις.

Το Game of Thrones βρίσκεται καθ΄οδόν για τον τελευταίο του κύκλο. Ο τρομερός χειμώνας ξεκίνησε ήδη στις ΗΠΑ και φαίνεται πως ακόμα κι οι White Walkers έχουν πάρει θέση μπροστά στην τηλεόραση για να δουν τους εαυτούς τους. Όπως θα κάνει και ο Κιτ Χάρινγκτον, ο τηλεοπτικός Τζον Σνόου, με τη γυναίκα του. Πιθανότατα.

Ως γνωστόν ο Κιτ Χάρινγκτον παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο με την Ρόουζ Λέσλι. Πρόκειται για την Ίγκριτ της σειράς, η οποία αποτελεί παρελθόν από το Game of Thrones από το 2014 και το φινάλε του 4ου κύκλου. Από τότε είναι κι αυτή στην ίδια μοίρα με εμάς τους απλούς θεατές. Περιμένει να δει την κάθε σεζόν για να μάθει τι γίνεται. Ή μήπως όχι;

Σαφώς και όχι. Όταν έχεις στο σπίτι σου μέσα έναν από τους βασικούς χαρακτήρες, εννοείται ότι θα τον πιέζεις και θα του κάνεις συνεχώς ερωτήσεις για κάθε εξέλιξη που δεν έχει προβληθεί ακόμα. Έτσι ο Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε ότι η Λέσλι τον ρώτησε για το τι συμβαίνει με τον χαρακτήρα του στο φινάλε του Game of Thrones. Μόνο που δεν ήταν έτοιμη γι΄αυτό που θα άκουγε.

«Είπα στη γυναίκα μου πριν ένα χρόνο πως τελειώνει το Game of Thrones για τον Τζον Σνόου. Δε μου μιλούσε για περίπου τρεις μέρες. Και αυτή με είχε ρωτήσει». Όσο για το αν ο ίδιος είναι χαρούμενος με το τέλος του, η απάντηση του βάζει μεγάλο φιτίλι στους απανταχού fans.

«Δεν μπορώ να απαντήσω αν είμαι χαρούμενος ή όχι. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που έκαναν στον χαρακτήρα μου. Αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι ικανοποιημένος όταν το δω. Είναι όμως ωραίο που περπατάω ανάμεσα σε ανθρώπους και σκέφτομαι ότι για λίγους μήνες ακόμα θα είμαι ένας από τους πολύ λίγους που γνωρίζουν. Θα είναι σίγουρα… κοσμογονικό!»