Το trailer του νέου Spider-Man «αποκάλυψε» τι θα γίνει στους Avengers

16/01/19 • 16:47 | UPD 16/01/19 • 16:47

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Marvel βιάστηκε αρκετά να βγάλει το πρώτο trailer για το Spider-Man: Far From Home και έδωσε μια εικόνα του τι θα συμβεί στο Avengers 4.

Δεν είναι καθόλου εύκολο για τη Marvel, αλλά και κάθε άλλη εταιρεία, να διαχειριστεί τη δίψα του κοινού. Μετά το trailer για το Captain Marvel ήρθε αυτό για το sequel του Infinity War, το Endgame. Πολύ γρήγορα στο νέο έτος κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer για το επερχόμενο sequel του Spider-Man με τον Τομ Χόλαντ.

Όπως θα θυμάστε, ο Τομ ήταν ένας από αυτούς που έγιναν σκόνη από το χτύπημα των δαχτύλων του Thanos. Ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο ότι θα βρεθεί τρόπος να επανέλθει στη ζωή και να συνεχίσει το έργο του, οπότε ως προς αυτό δεν υπήρξε κάποια τρομερή αποκάλυψη από το trailer του Far From Home.

Ένα trailer που για να είμαστε ειλικρινείς έχει ως μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο την εμφάνιση του Τζέικ Γκιλενχάαλ στο ρόλο του Mysterio και μάλλον θα κατεβάσει πολύ τα επίπεδα σε σχέση με αυτό που θα δούμε στο Endgame.

Από την κυκλοφορία του χθες το απόγευμα πάντως έχει ξεκινήσει ήδη η κουβέντα για δύο πράγματα. Το πότε διαδραματίζεται χρονικά σε σχέση με τους Avengers, αλλά και τι πρόκειται να συμβεί σχετικά με το φημολογούμενο τέλος της παλιάς φρουράς, ήτοι τον Τόνι Σταρκ και τον Κάπτεν Αμέρικα. Η απουσία του Σταρκ από το trailer του Spider-Man μπορεί να μεταφραστεί διπλά.

Είτε η Marvel θέλει να υπονοήσει πως πεθαίνει στο Endgame είτε θέλει να αφήσει να αιωρείται αυτή η σπέκουλα για να ξαφνιάσει όσους τον δουν. Πάντως, ο πιστός του συνεργάτης, ο Χόγκαν, εμφανίζεται μόνος και φλερτάρει με τη θεία Μέι.

Όσο για το σημείο που τοποθετείται στο timeline το Far From Home; Η λογική λέει ότι είναι στη μετά Thanos εποχή. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να ανατράπηκε τρομερά η χρονική πορεία και να συμβαίνει στο ίδιο χρονικό σημείο με το Ant-Man and the Wasp ή ακόμα και πριν το Infinity War!