Μαλλί κατσαρολάκι ο Γκιλενχάαλ

Το Netflix θέλει να μας τρομάξει ξανά με το Velvet Buzzsaw [trailer]

11/01/19 • 15:27 | UPD 11/01/19 • 15:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Το Netflix μας «προσφέρει» ξανά το πουλέν μας Τζέικ Γκιλενχάαλ με το Velvet Buzzsaw που από το trailer φαίνεται τόσο δυνατό όσο το Bird Box.

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την ημέρα που κυκλοφόρησε το Bird Box στο Netflix και παρανόησε όλος ο κόσμος και είμαστε ήδη έτοιμοι να υποδεχτούμε ακόμα ένα θρίλερ-horror που μπορεί να μας βασανίσει το μυαλό. Το Velvet Buzzsaw φαίνεται από το trailer του πολύ δυνατό και έχει λόγους για να το δούμε με πάθος.

Ο πρώτος και βασικότερος είναι – ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας – ο Τζέικ Γκιλενχάαλ. Για άντρες και γυναίκες. Εδώ ήταν λόγος να δούμε αυτό το παράξενο πράγμα που λέγεται Okja, δε θα ήταν για το Velvet Buzzsaw; Και σε ντοκιμαντέρ για την σεξουαλική ζωή της σκνίπας να έπαιζε, πάλι θα το βλέπαμε σαν να επρόκειτο για οσκαρικό αριστούργημα.

Ο δεύτερος λόγος είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νταν Γκιλρόι, ο άνθρωπος που έβαλε τη σφραγίδα του στο Nightcrawler και σε μια από τις καλύτερες ερμηνείες του κυρίου Τζέικ. Ο τρίτος λόγος για να περιμένει κανείς εναγωνίως την 1η Φεβρουαρίου που βγαίνει το Velvet Buzzsaw είναι η πλοκή του.

Πίνακες ζωγραφικής που βρέθηκαν τυχαία και κανείς δεν ξέρει ποιος τους ζωγράφισε, εκτίθενται σε μια γκαλερί και αγοράζονται έναντι αδρών ποσών. Όμως όσοι εμπορεύονται την τέχνη δεν πρόκειται να κοιμηθούν καλά το βράδυ. Οι πίνακες ζωντανεύουν και τα πλάσματα που απεικονίζονται σε τραβάνε μέσα στον πίνακα.

Copy link
Powered by Social Snap