Να δούμε αν θα συμμετέχει ο Μπράιαν Κράνστον

Βγείτε στους δρόμους να πανηγυρίσετε – Έρχεται ταινία Breaking Bad

08/11/18 • 11:21 | UPD 08/11/18 • 11:21

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν στο Νέο Μεξικό γυρίσματα για μια παραγωγή της Sony με τίτλο Greenbier. Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για το Breaking Bad.

Οκ, ίσως βιαστήκαμε λίγο. Ίσως να μην είναι ακόμα η στιγμή να πανηγυρίσεις. Όχι, δεν αναιρούμε αυτό που γράψαμε. Όντως ετοιμάζεται ταινία Breaking Bad. Για την ακρίβεια ο δημιουργός της Βινς Τζίλιγκαν φέρεται να έχει ξεκινήσει τη διαδικασία συγγραφής σεναρίου σύμφωνα με το πάντοτε έγκυρο Deadline. Απλώς είναι τόσο νωρίς που δεν ξέρουμε αν θα δούμε πάλι τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Κι επειδή χωρίς τον Μπράιαν Κράνστον, τον Άαρον Πολ, τον Μπομπ Όντεκερκ και τον Τζόναθαν Μπανκς δεν μπορεί να υπάρξει, αν δεν είναι όλοι διαθέσιμοι, είναι πιθανό να μη γίνει ή να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο προετοιμασίας.

Κάτι που μοιάζει απίθανο, το να μην δεχτούν, μιας και στο παρελθόν έχουν όλοι εκφράσει την επιθυμία τους να ξαναβρεθούν στο σύμπαν του Breaking Bad. Ειδικά ο Κράνστον και ο Πολ θα ήθελαν να κάνουν ένα πέρασμα κι από τη spin off σειρά, το Better Call Saul, η οποία σαρώνει και βρίσκεται στην 4η σεζόν της.

Όσον αφορά την ταινία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν στο Νέο Μεξικό γυρίσματα για μια παραγωγή της Sony με τίτλο Greenbier. Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για το Breaking Bad. Απλώς η Sony και ο Τζίλιγκαν κινούνται με άκρα μυστικότητα και δεν θέλουν να διαρρεύσει κάτι σχετικό με την ταινία. Το κόνσεπτ της οποίας δεν είναι ακόμα γνωστό. Αυτό όμως που εξετάζεται σύμφωνα με το επίσης έμπιστο Collider είναι αν θα γίνει κινηματογραφική ή τηλεοπτική κυκλοφορία, ενώ δεν έχει απορριφθεί και το ενδεχόμενο μιας μίνι σειράς.

Για όλους τους φαν του Γουόλτερ Γουάιτ και του Τζέσι Πίνκμαν οποιαδήποτε απόφαση θα είναι χαρμόσυνη. Αλλά η καλύτερη επιλογή είναι η ταινία και όχι μίνι σειρά, αφού το παρελθόν έχει δείξει ότι το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν είναι ούτε στο 50% ωραίο. Κι ας μιλάμε για μια σειρά-μύθο.

Copy link
Powered by Social Snap