Μόνο για τον πιλότο προς το παρόν

Game of Thrones: Η Ναόμι Γουότς θα πρωταγωνιστήσει στη spin off σειρά

31/10/18 • 18:04 | UPD 31/10/18 • 18:04

Newsroom eleftherostypos.gr

Το Game of Thrones θα τελειώσει το επόμενο καλοκαίρι.Η μυθολογία του όμως θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα. Το HBO έχει έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση και ήδη έκλεισε το πρώτο μεγάλο όνομα. Τη Ναόμι Γουότς.

Όταν το Game of Thrones πέρασε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό πεδίο, δεν ήταν παρά ένα στοίχημα για το HBO. Σίγουρα τα βιβλία του Τζορτζ Μάρτιν είχαν πάει πολύ καλά, αλλά κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί ούτε το 50% της σημερινής επιτυχίας της σειράς. Γι΄αυτό και το μεγαλύτερο μέρος του καστ ήταν ηθοποιοί β΄διαλογής ή στο ξεκίνημα τους. Τώρα που είναι ένας μύθος, μπορεί να πείθει εύκολα ηθοποιούς όπως η Ναόμι Γουότς.

Αν και ένα κομμάτι της επιτυχίας είναι πως αυτές οι άγνωστες ή ελάχιστα γνωστές φάτσες έπειθαν περισσότερο το κοινό ότι είναι βασιλιάδες, στρατιώτες, πολεμιστές σε μια άλλη εποχή, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τους ηθοποιούς από το πρώτο ράφι του Χόλιγουντ να συμμετέχουν σε τέτοιες σειρές.

Μην ξεχνάμε ότι πλέον η τηλεόραση έχει κερδίσει πολλά μεγάλα ονόματα, κάτι που δεν υπήρχε στην αρχή του Game of Thrones. Ακόμα κι όταν άρχισε να συμβαίνει αυτό, οι καλοί ρόλοι είχαν καλυφθεί και κανείς αστέρας δεν θα έπαιζε έναν μικρό ρόλο που θα τέλειωνε σε 2-3 επεισόδια. Η Ναόμι Γουότς βέβαια, δεν ξέρει κι αυτή πόσο μεγάλη θα είναι η παρουσία της στη νέα spin off σειρά.

Είχε προαναγγελθεί από τον περασμένο Απρίλιο ότι οι σεναριογράφοι του Game of Thrones θα συνεργαστούν με τον Τζορτζ Μάρτιν για να βγάλουν τέσσερα σενάρια που θα μας πηγαίνουν σε άλλο κομμάτι της μυθολογίας των βιβλίων του συγγραφέα. Το πρώτο εξ αυτών είναι σχεδόν έτοιμο και ήδη τον περασμένο Ιούλιο είχαν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες για το τι θα δούμε πάνω κάτω.

  • Save

Η σειρά που θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο ένα χρόνο μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones, θα μας μεταφέρει στο πολύ μακρινό παρελθόν των γεγονότων του GoT. 10 χιλιάδες χρόνια πίσω. Τότε που εμφανίστηκαν οι Πρώτοι Άνθρωποι. Και λίγους αιώνες μετά. Στην απαρχή των Οίκων. Αλλά και στο πως γεννήθηκαν οι White Walkers.

Ο τίτλος της σειράς θα είναι πιθανότατα The Long Night και η Ναόμι Γουότς θα πρωταγωνιστήσει σίγουρα στον πιλότο. Αν αυτός πάει καλά, λογικά θα είναι μία από τα δυνατά ονόματα που θέλει να έχει το HBO.