Το φιλαράκι του Βόλντεμορτ

Το νέο trailer του Fantastic Beasts περιλαμβάνει έναν παλιό γνώριμο

26/09/18 • 18:02 | UPD 26/09/18 • 18:02

Newsroom eleftherostypos.gr

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας Fantastic Beasts, το Crimes of Grindelwald, θα μας φέρει σε επαφή με πολλούς παλιούς γνωστούς από την εποχή του Harry Potter.

Δύο χρόνια είναι πολύ μεγάλη αναμονή για ένα τέτοιο franchise. Όμως σημασία δεν έχει τι αφήσαμε πίσω μας. Πλέον σημασία έχει αυτό που έρχεται. Και το Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald, το δεύτερο μέρος της τριλογίας, μοιάζει να ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη. Επιπλέον, μας φέρνει ξανά σε επαφή με τον κόσμο του Hogwarts και του Harry Potter.

Δεν είναι μόνο ο Τζουντ Λο που υποδύεται το νέο Άλμπους Ντάμπλντορ. Δεν είναι ο Τζόνι Ντεπ που θεωρούμε ότι ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο του Γκρίντελβαλντ. Είναι ότι θα δούμε ακόμα έναν παλιό γνώριμο από τη μυθολογία του Harry Potter. Θηλυκού γένους για την ακρίβεια. Όχι άνθρωπος, όχι θηλαστικό, αλλά ερπετό.

Ναι, η Ναγκίνι, το φίδι που πήγαινε πακέτο με τον Βόλντεμορτ, εμφανίζεται σε αυτό το δεύτερο μέρος και φυσικά δεν έχει ακόμα σχέση με αυτό το φίδι που γνωρίσαμε, μιας και βρίσκεται σε κατάσταση πριν γίνει Πεμπτουσιωτής.

Βάσει αυτών που βλέπουμε στο δεύτερο trailer, είναι πιθανό να μιλάμε για έναν Γκρίντελβαλντ που είναι για τον Ντάμπλντορ ό,τι ήταν και ο Βόλντεμορτ για τον Χάρι Πότερ. Ένας σκοτεινός καθρέφτης. Γι΄αυτό ο Ντάμπλντορ τονίζει στον Νιουτ Σκαμάντερ ότι «εσύ πρέπει να είσαι αυτός που θα σταματήσει τον Γκρίντελβαλντ».

Copy link
Powered by Social Snap