Το λες και σοκ αυτό που συνέβη

Η DC έχασε τον Superman της – Ο Χένρι Καβίλ αφήνει το ρόλο

12/09/18 • 17:32 | UPD 12/09/18 • 17:33

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Χένρι Καβίλ ζήτησε να μην είναι πια ο Superman, η DC το αποδέχτηκε και οι δρόμοι τους χωρίζουν πριν καν μας δείξουν τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν.

Η επιλογή του πίσω στο 2013 για να κάνει τον Man of Steel ήταν από τις λίγες πετυχημένες που έχει κάνει η DC στο κινηματογραφικό της σύμπαν την τελευταία 5ετία. Και είναι παράξενο ότι δεν επένδυσε όσο θα έπρεπε πάνω του. Με εξαίρεση αυτή τη μία ταινία, επέλεξε να τον βάλει στο Batman V Superman και στο Justice League. Αυτό συν κάποιες άλλες διαφωνίες οδηγούν τον Χένρι Καβίλ μακριά από τη μπλε στολή με το κόκκινο εσώρουχο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ορισμένες ανακατατάξεις στις σχέσεις Warner Bros. και DC μαζί με μια δική του άρνηση να παίξει στην ταινία Shazam, έφεραν τη ρήξη μεταξύ των δύο. Ο ηθοποιός ζήτησε μάλιστα να μην είναι πια ο Superman, η DC το αποδέχτηκε και οι δρόμοι τους χωρίζουν πριν καν μας δείξουν τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν.

Αυτή η φυγή σημαίνει πολλά. Για τον ίδιο τον Χένρι Καβίλ σημαίνει ότι μπορεί πλέον να πάει άνετα στο Netflix για να ενσαρκώσει τον Witcher στη σειρά που ετοιμάζει το δίκτυο. Μια σειρά που στόχο έχει να γίνει το επόμενο Game of Thrones, αν και πολύς κόσμος φανατικός με τον Witcher εκφράζει αντιρρήσεις για την επιλογή του Καβίλ.

Από την άλλη, για τη Warner Bros. σημαίνει ότι οποιοδήποτε σχέδιο για sequel στη Justice League ή για crossover των καλύτερων ηρώων της θα μείνει στο ντουλάπι. Η απώλεια του Superman την αναγκάζει να μην ασχοληθεί για τα επόμενα αρκετά χρόνια με τον ήρωα. Ακόμα και η σκέψη για παρουσία του στην ταινία Supergirl που ετοιμάζεται ακυρώθηκε.

Η αποχώρηση του Καβίλ έρχεται σε συνέχεια της αποχώρησης του Άφλεκ. Η DC αυτή τη στιγμή έχει μείνει με την Γκαλ Γκαντό, που το ερχόμενο καλοκαίρι φέρνει το Wonder Woman 1984 με την Πάτι Τζένκινς, και τον Τζέισον Μομόα που θα δούμε σε stand alone ταινία Aquaman τον Δεκέμβριο.

Copy link
Powered by Social Snap