«Η Ειρήνη Παππά είναι καλά και δεν ισχύει τίποτα» – Τι απάντησε ο Μανουσάκης για τις φήμες περί Αλτσχάιμερ

06/09/18 • 10:33 | UPD 06/09/18 • 10:34

Newsroom eleftherostypos.gr

Η είδηση που μετέφερε η Ντέπη Γκολεμά για τις δύσκολες ώρες που περνά η Ειρήνη Παππά λόγω του Αλτσχάιμερ που την έχει χτυπήσει δημιούργησε πολύ μεγάλη συγκίνηση σε όλους. 

Η είδηση που μετέφερε η Ντέπη Γκολεμά για τις δύσκολες ώρες που περνά η Ειρήνη Παππά λόγω του Αλτσχάιμερ που την έχει χτυπήσει δημιούργησε πολύ μεγάλη συγκίνηση σε όλους. 

Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη ανάρτηση διαψεύστηκε με κατηγορηματικό τρόπο από τον ανιψιό της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού Μανούσο Μανουσάκη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», ο επιτυχημένος σκηνοθέτης είπε: «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφουν. Πριν από λίγη ώρα μίλησα μαζί της. Είναι μια χαρά η Ειρήνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες άστοχες φήμες. Η Ειρήνη είναι ένα ζωντανό σύμβολο της Ελλάδας. Επιλέγει πού θα πάει και πού δεν θα πάει.

Αναφερόμενος στις φήμες ότι έχει χτυπηθεί από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ο Μανούσος Μανουσάκης είπε: «Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Εδώ γράφουν ότι υπάρχουν Αρειανοί γύρω μας και ότι κατοικούν στα έγκατα της γης Γκρέμλινς».

Θυμίζουμε ότι σε ανάρτησή της στο Facebook η Ντέπη Γκολεμά,έγραψε:

«Σήμερα η Ειρήνη Παπά, καθηλωμένη στο κρεβάτι με πάλλευκα μαλλιά είναι 92 ετών. τα γιόρτασε χθες ερήμην της, μια και το μυαλό της έχει από μόνο του διαγράψει την υπέροχη ζωή της. Η Ελληνίδα θεά, Ρωμιά αλλά και Ρωμαία όπως έλεγε, (μια και θεωρούσε τη Ρώμη δεύτερο σπίτι της) που γύρισε το κόσμο έδειξε παντού τις αρχαίες τραγωδίες που τόσο τις άρεσαν, έγινε σταρ του Χόλυγουντ, με δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητες, γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα νικήθηκε από μια αρρώστια τη χειρότερη κατά τη γνώμη μου, το Αλτζχάιμερ.

Μια αρρώστια που δεν σου δίνει καν το δικαίωμα των αναμνήσεων της Ζωής σου. να επιλέγεις εσύ καθώς γερνάς, πια σβήνεις, ποιά κρατάς στα βάθη της ψυχής σου. τα θυμούνται οι άλλοι για λογαριασμό σου….. Πόσο όμορφη, πόσο Δωρική, πόσο γενναία, πόσο ταλαντούχα. Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά…..».