Το πρώτο trailer του True Detective είναι πολλά υποσχόμενο

27/08/18 • 18:29 | UPD 27/08/18 • 18:29

Newsroom eleftherostypos.gr

Η απόκοσμη και μεταφυσική μυσταγωγία της πρώτης σεζόν επανέρχεται μετά από ένα διάλειμμα 4 ετών. Ο Μαχέρσαλα Άλι είναι ο True Detective αυτού του κύκλου.

Τρία χρόνια μετά τον διόλου επιτυχημένο δεύτερο κύκλο, το True Detective επιστρέφει από τους νεκρούς. Ανασταίνεται. Και όπως συμβαίνει στις αναστάσεις, ο πρώην νεκρός και νυν ζωντανός είναι ακόμα πιο ισχυρός από πριν. Κάτι τέτοιο ελπίζουμε να συμβεί στην τρίτη σεζόν της σειράς που ξεθώριασε πρόωρα και απότομα.

Σε μια εποχή που κάθε σειρά άρχιζε να παίρνει το πράσινο φως για 2η και 3η σεζόν, το True Detective είδε την παντοκρατορία του πρώτου κύκλου να διαλύεται μέσα σε λίγα επεισόδια. Ο Νικ Πιτσολάτο και το HBO είχαν αποφασίσει να μην ασχοληθούν ξανά με τον σκοτεινό κόσμο της σειράς. Έναν κόσμο που είχε αποδυναμωθεί στον δεύτερο κύκλο και θύμιζε περισσότερο ένα φιλμ νουάρ πάρα το απόκοσμο και μεταφυσικό της πρώτης σεζόν.

Αυτό το απόκοσμο επανέρχεται στον τρίτο κύκλο. Εκεί όπου ο Μαχέρσαλα Άλι θα είναι ο True Detective. Ο οσκαρικός ηθοποιός που γνωρίσαμε στο House of Cards και στο Luke Cage, αλλά καθιερώθηκε μέσα από την ταινία, είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του κύκλου. Υποδύεται τον ντετέκτιβ Γουέιν Χέινς και προσπαθεί να ανακαλύψει τα στοιχεία και τον θύτη πίσω από την εξαφάνιση δύο παιδιών.

Η έρευνα του θα λάβει χώρα στα βουνά Όζαρκ στο Άρκανσο, εκεί όπου βλέπουμε να διαδραματίζεται και η ομώνυμη σειρά του Τζέισον Μπέιτμαν.

Στο trailer βλέπουμε τον Μαχέρσαλα Άλι να υποδύεται τον χαρακτήρα του σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους. Στην αρχή της έρευνας, στο μετά που έχει αποκτήσει παιδιά και στο πολύ μετά και ως γέρος βλέπει την υπόθεση από μια απόσταση και μας την αφηγείται.

To ΗΒΟ δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία, αλλά η σειρά θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2019.