Αποχώρησε λόγω διαφοράς αντιλήψεων

Ο Ντάνι Μπόιλ «άφησε στα κρύα του λουτρού» τον James Bond

22/08/18 • 18:41 | UPD 22/08/18 • 18:41

Newsroom eleftherostypos.gr

Τον περασμένο Μάιο ο Ντάνι Μπόιλ μαζί με τον συνεργάτη του στο Trainspottin Τζον Χοτζ απέστειλαν ένα σενάριο στην MGM. Η παραγωγή ενθουσιάστηκε και θέλησε να αναλάβουν αυτοί, με τον Μπόιλ να είναι ταυτόχρονα και σκηνοθέτης.

Η 25η ταινία του James Bond αναμένεται να είναι αυτή που θα πρέπει να υπερβεί τα περισσότερα εμπόδια κατά πως φαίνεται. Πρώτα είχαμε τη σαπουνόπερα για το αν θα συνεχίσει ο Ντάνιελ Κρεγκ, με τα σενάρια να ήθελαν διαρκή αναζήτηση των διαδόχων του. Τελικά ο Κρεγκ συμφώνησε να κάνει άλλη μία ταινία. Τώρα έχουμε τη θέση του σκηνοθέτη που είναι καυτή, με τον Ντάνι Μπόιλ να αποχωρεί απ΄αυτήν.

Το νέο James Bond υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει γυρίσματα σε λίγες εβδομάδες με στόχο να είναι έτοιμο το φθινόπωρο του 2019. Το πώς θα γίνει αυτό είναι μια σπαζοκεφαλιά, μιας και τόσο το σενάριο όσο και ο σκηνοθέτης δεν υπάρχουν.

Ο Νιλ Πέρβις και ο Ρόμπερτ Γουέιντ είναι οι άνθρωποι που γράφουν το σενάριο σε όλες τις ταινίες του James Bond με πρωταγωνιστή τον Κρεγκ. Το είχαν γράψει και για δύο ταινίες του Μπρόσναν. Τον περασμένο Μάιο ο Ντάνι Μπόιλ μαζί με τον συνεργάτη του στο Trainspottin Τζον Χοτζ απέστειλαν μια ιδέα στην MGM. Η παραγωγή ενθουσιάστηκε και θέλησε να αναλάβουν αυτοί, με τον Μπόιλ να είναι ταυτόχρονα και σκηνοθέτης.

Τρεις μήνες αργότερα η MGM θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή ή να απευθυνθεί ξανά στους βασικούς σεναριογράφους και να κάνει προσπάθεια να βάλει τον Σαμ Μέντεζ και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ο Μπόιλ δεν έβρισκε κανένα σημείο επαφής με την παραγωγή, αλλά και με τον Ντάνιελ Κρεγκ με αποτέλεσμα να παραιτηθεί στην ουσία.