Το Suspiria έστειλε σε ψυχολόγο την πρωταγωνίστρια Ντακότα Τζόνσον

20/08/18 • 13:04 | UPD 20/08/18 • 13:04

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ντακότα Τζόνσον περιέγραψε ξανά τι σημάδια της άφησε η συμμετοχή της στο Suspiria και η ένταση του ρόλου και των σκηνών.

Όσοι την έχουν δει μιλάνε για το καλύτερο horror της τελευταίας 20ετίας. Όσοι την έχουν δει μιλάνε για μια από τις ταινίες της χρονιάς. Ο Κουέντιν Ταραντίνο έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση που είχε γίνει θεατής μιας σπουδαίας καλλιτεχνικής σύλληψης. Το Suspiria έρχεται να μας θυμίσει τη σκηνοθετική δύναμη και τη μαγεία του horror. Και το πετυχαίνει όντας τόσο έντονο ώστε η Ντακότα Τζόνσον να ζητήσει βοήθεια ψυχολόγου.

Μπροστά στην πιο μεγάλη πρόκληση της καριέρας της, μακριά από το κάκιστο 50 Shades of Grey, η Ντακότα κλήθηκε να ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της. Δούλεψε εξάλλου με τον Λούκα Γκουαντανίνο, έναν από τους κορυφαίους σκηνοθέτες της Ευρώπης και πλέον και του Χόλιγουντ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ντακότα Τζόνσον είπε ξανά τι της άφησε η συμμετοχή της στο Suspiria και η ένταση του ρόλου και των σκηνών. Σκηνές που σόκαραν αρκετούς και αποτελούν ένα αρκετά σκληρό θέαμα. Η νεαρή ηθοποιός εξήγησε ότι αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου για να μπορέσει να επανέλθει μετά απ΄όσα είδε και βίωσε.

Όπως για παράδειγμα αυτό που απεικονίζει η παρακάτω εικόνα. Σύμφωνα με έναν κριτικό, η συνέχεια της σκηνής δείχνει την Ντακότα να κρατάει ένα διαμελισμένο σώμα στα χέρια της καθώς χορεύει. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του πόσο πρόκειται να μας τρομοκρατήσει και ταυτόχρονα εντυπωσιάσει το Suspiria.