Να ένα πολύ ενδιαφέρον ντουέτο

Κόλιν Φάρελ και Μελ Γκίμπσον συμπρωταγωνιστούν στο θρίλερ War Pigs

01/08/18 • 14:02 | UPD 01/08/18 • 14:03

Newsroom eleftherostypos.gr

Το War Pigs είναι η τρίτη συνεχόμενη ταινία που ο Μελ Γκίμπσον περιστρέφεται γύρω από τον πόλεμο. Από την άλλη, ο Φάρελ δοκιμάζεται σε κάτι που έχει καιρό να κάνει. Την ανόθευτη δράση.

Ο Κόλιν Φάρελ προέρχεται από το Killing of A Sacred Deer του Λάνθιμου και το Fantastic Beasts. Ο Μελ Γκίμπσον από την σκηνοθεσία του επιτυχημένου Hacksaw Ridge. Αυτές οι δύο μικρές προϊστορίες θα ενωθούν στη νέα ταινία War Pigs που αποτελεί ένα πολεμικό θρίλερ. Και πρόκειται για έναν συνδυασμό που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό ή να αποτύχει τελείως. Αυτή η ίντριγκα είναι αρκετή.

Στο War Pigs βλέπουμε το μετά μιας πολεμικής επιχείρησης. Δύο στρατιώτες, ο Φάρελ και ο Γκίμπσον, δύο πρώην μέλη του πολεμικού ναυτικού για την ακρίβεια, θα οδηγηθούν σε μια πνευματική παράνοια. Η απώλεια των συντρόφων τους θα τους πειράξει το μυαλό. Έτσι, αποφασίζουν να στήσουν μια τελευταία αποστολή στο πολεμικό έδαφος. Να κυνηγήσουν ένα ολόκληρο καρτέλ ναρκωτικών που σκότωσε τον συνεργάτη τους και έκλεψε τα παράνομα λεφτά που είχαν βγάλει από εμπόριο.

Το War Pigs είναι η τρίτη συνεχόμενη ταινία που ο Μελ Γκίμπσον περιστρέφεται γύρω από τον πόλεμο, αφού αυτή την περίοδο είναι στην παραγωγή και σκηνοθεσία του Destroyer, ενός δράματος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Από την άλλη, ο Φάρελ δοκιμάζεται σε κάτι που έχει καιρό να κάνει. Την σκέτη, ανόθευτη δράση. Άλλωστε, τόσο οι 2 ταινίες του Λάνθιμου, όσο και το Beguiled με το επερχόμενο Dumbo απέχουν αρκετά.

Copy link
Powered by Social Snap