Πανηγυρίστε ελεύθερα!

Πανηγυρίστε ελεύθερα! Μετά το τέλος του Game of Thrones έρχεται και prequel!

12/06/18 • 13:15 | UPD 12/06/18 • 13:25

Ήταν το περασμένο φθινόπωρο όταν το HBO ανακοίνωσε ότι θα βγάλει τέσσερις νέες σειρές που θα λειτουργήσουν ως prequel του Game of Thrones.

Ήταν το περασμένο φθινόπωρο όταν το HBO ανακοίνωσε ότι θα βγάλει τέσσερις νέες σειρές που θα λειτουργήσουν ως prequel του Game of Thrones. Πριν λίγες μέρες ο Κέισι Μπλόις έκανε τα πράγματα ακόμα πιο επίσημα. Το Age of Heroes μπήκε στις ράγες και μόλις τελειώσει η σειρά θα μετράμε αντίστροφα.

Ο διευθυντής προγράμματος του HBO έβγαλε την ανακοίνωση για το Age of Heroes, μια από τις τέσσερις σειρές που θα μας οδηγήσουν χρονικά πολύ πίσω σε σχέση με όσα βλέπουμε στη σειρά. Έτσι, μετά το τέλος του 8ου κύκλου που θα ξεκινήσει να προβάλλεται την άνοιξη του 2019, δεν θα στενοχωρηθούμε τόσο πολύ, μιας και η μυθολογία του Τζορτζ Μάρτιν θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρώτο αυτό prequel του Game of Thrones μας μεταφέρει ως και 4.000 χρόνια πίσω. Τότε που η εποχή των ηρώων άρχισε να τελειώνει και ξεκινούσε μια σκοτεινή περίοδος για την ανθρωπότητα και όλα τα άλλα όντα των βασιλείων.

10.000 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς οι άνθρωποι σύναψαν σπονδές ειρήνης και συνεργασίας μεταξύ τους και με τα Παιδιά του Δάσους. Τότε ήταν που ξεμύτισαν οι μεγάλοι οίκοι των 7 Βασιλείων. Ο Οίκος των Σταρκ και ο Οίκος των Λάνιστερ. Η περίοδος ειρήνης και των ηρώων κράτησε ως το 4.000 περίπου. Τότε εμφανίστηκαν για πρώτη φορά οι White Walkers και οι άνθρωποι άρχισαν να καταστρέφουν πόλεις και να αφανίζουν πλάσματα που αναφέρονται στο παρόν της σειράς. Είναι η περίφημη εισβολή των Andal.

Το σενάριο του Age of Heroes δεν θα το γράψουν οι Μπενιόφ και Βάις, αλλά η Τζέιν Γκόλντμαν με τη βοήθεια του Μάρτιν. Ο συγγραφέας μάλιστα δήλωσε ότι ένας καλός τίτλος για τη σειρά θα ήταν το The Long Night. Από το προγραμματισμό του HBO, το prequel δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν την άνοιξη του 2020. Κι αυτό είναι η αίσια πρόβλεψη.

Μέχρι τότε βέβαια ο νους μας είναι στο Game of Thrones και στο επικό φινάλε!

Copy link
Powered by Social Snap