Η νέα με την παλιά γενιά μπαντασίλας ενώνονται

Το spin off του Men In Black έχει καστ από άλλο πλανήτη

23/05/18 • 18:06 | UPD 23/05/18 • 18:06

Το Men In Black είναι μια από τις πιο σημαντικές sci fi τριλογίες του σύγχρονου και στο άκουσμα της επιστροφής του υπάρχει σαφώς ενθουσιασμός. Παρά το ότι η τρίτη ταινία του 2012 δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η δίψα του κοινού φέρνει ακόμα μια. Αυτή τη φορά με τον Λίαμ Νίσον σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Το Men In Black είναι μια από τις πιο σημαντικές sci fi τριλογίες του σύγχρονου και στο άκουσμα της επιστροφής του υπάρχει σαφώς ενθουσιασμός. Παρά το ότι η τρίτη ταινία του 2012 δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η δίψα του κοινού φέρνει ακόμα μια ταινία. Αυτή τη φορά με τον Λίαμ Νίσον σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Ο Γουίλ Σμιθ και ο Τόμι Λι Τζόουνς δεν θα επιστρέψουν πιθανότατα στους ρόλους τους, γι΄αυτό και η νέα ταινία που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2019 είναι spin off και όχι reboot. Ο Κρις Χέμσγουορθ και η Τέσα Τόμπσον θα αποτελέσουν ένα εντελώς διαφορετικό δίδυμο πρακτόρων απ΄αυτό που είχαμε συνηθίσει.

Η συμπαρουσία τους στο Thor: Ragnarok αποτέλεσε ένα πολύ καλό δείγμα. Οι δυο τους έδειξαν ότι ταιριάζουν και λειτουργούν άψογα μεταξύ τους, η εικόνα είναι παραπάνω από ευχάριστη και επιλέχθηκαν να μας μεταφέρουν στο επόμενο στάδιο από τους Πράκτορες J και K, τους κλασικούς Men In Black δηλαδή.

Προς το παρόν λεπτομέρειες για τους ρόλους τους δεν έχουν γίνει γνωστές. Αντιθέτως, για τον Λίαμ Νίσον που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία, ξέρουμε ότι θα αναλάβει τον ρόλο του επικεφαλής των δύο πρακτόρων, αυτόν που είχε ο Ριπ Τορν στην πρώτη ταινία, χωρίς όμως να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Το Men In Black spin off θα σκηνοθετήσει ο Γκάρι Γκρέι από το Fate of the Furious, ενώ το σενάριο γράφουν οι σεναριογράφοι του Iron Man, Ματ Χολογούει και Αρτ Μάρκουμ, όπως αναφέρει το Holywood Reporter.