Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «Venom » με τον Τομ Χάρντι [βίντεο]

08/02/18 • 16:46 | UPD 08/02/18 • 16:46

Αν ο Spider-Man θεωρείται από πολλούς ο πιο αγαπημένος ήρωας της Marvel, τότε σίγουρα o Venom, το alter-ego του Εντι Μπροκ, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους κακούς. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν ενοχληθεί από το πώς ο Σαμ Ράιμι είχε αποδώσει τον Venom στην ταινία του, «Spider-Man 3», κι από τότε οι φωνές δεν είχαν πάψει για μια καλύτερη, πιο ώριμη κινηματογραφική αντιμετώπιση του χαρακτήρα.

Ετσι, φέτος και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Οκτώβριο, η Sony εγκαινιάζει το «Spiderverse», με ήρωες προερχόμενους αποκλειστικά από το σύμπαν του Σπάιντερμαν (αλλά χωρίς την παρουσία του Ανθρώπου-Αράχνη), με ένα spinoff εστιασμένο σε έναν από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς του, τον Venom (θα ακολουθήσει κι ένα ακόμη, ξεχωριστό, με αντιήρωα τον βαμπίρ Μόρμπιους).

Ο Τομ Χάρντι υποδύεται τον Eντι Μπροκ, ο οποίος μεταμορφώνεται σε παρανοϊκό υπερδύναμο ον μετά την επαφή του με έναν εξωγήινο ξενιστή που αποδεσμεύει τις χειρότερες πτυχές του χαρακτήρα του, ενώ αντίπαλός του είναι η πρώην δικηγόρος γυναίκα του (Μισέλ Γουίλιαμς), μολυσμένη από τον ίδιο συμβιώτη αναφέρει το flix.gr. Ή, τουλάχιστον, αυτά φημολογούνται πως συμβαίνουν στο φιλμ του Ρούμπεν Φλάισερ («Zombieland»), η πλοκή του οποίου δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί ακόμη.

Μόλις χτες η Sony παρουσίασε στο twitter την teaser αφίσα του «Venom», προετοιμάζοντάς μας για κάτι ακόμα που θα εμφανιστεί… σήμερα. Και θα είναι υπέροχα κακό.

Σήμερα λοιπόν η Sony έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της ταινίας.