Η Angelopoulos hair company παρουσίασε την νέα συλλογή θεραπειών που εισήγαγαν πρόσφατα από τη Βραζιλία

24/11/16 • 11:44 | UPD 24/11/16 • 13:05

Η εταιρίαAngelopoulos hair companyσε συνεργασία με την colorbrand παρουσίασαν την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο President σε ένα μοναδικό σόου το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 500 επαγγελματιες κομμωτές απ’ όλη την Ελλάδα την νέα συλλογή θεραπειών που εισήγαγαν πρόσφατα από τη Βραζιλία.

Πρόκειται για μια σειρά προϊόντων κατάλληλα και απαραίτητα για για τα μαλλιά της σύγχρονης γυναικάς που τόσο πολύ ταλαιπωρουνται από τα χημικά συστατικά των βαφών άλλα και από τα προϊόντα styling.

Η σειρά πλαισιώνεται από θεραπείες που προσφέρουν άμεση αναδόμηση, ενυδάτωση και λάμψη στα αφυδατωμένα μαλλιά με μια και μόνο εφαρμογή μέσα από μια και μόνο επίσκεψη στον εξειδικευμένο σύμβουλο-κομμωτή σας! Το first shampoo που ηγείται της σειράς είναι ένα μοναδικό προϊόν που ουσιαστικά πάει την γνωστή σε όλους μας υπηρεσία της brazilian keratin ακόμα ένα βήμα παρακάτω αφοί χαρίζει στα μαλλιά ουσιαστικά με την διαδικασία του λουσίματος και μεσώ της τεχνολογίας που προσφέρει τη λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπιζουν τα ταλαιπωρημενα σας μαλλιά.

Η σειρά S.O.S,για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενεργεί μεσώ εσωτερικής αναδόμησης της τρίχας και προσφέρει 100% αναδόμηση και προστασία στα βαμμένα μαλλιά και όχι μόνο! Τη σειρά κλείνει ένα πραγματικά καινοτόμο και ολοκληρωμένο προϊόν το anti-aging το οποίο εφαρμόζεται ταυτόχρονα στο τριχωτό του κεφαλιού και στο πρόσωπο και χαρίζει λάμψη και υγεία.

aggelopoulos-hair-1300-1

Έκτος από τον πρωτοπόρο στο είδος «βασιλιά της brazilian therapy» στη χωρά μας Ιωάννη Αγγελόπουλο. Φυσικά και όλα αυτά τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε και στα εξειδικευμενα 9 πλέον καταστήματα της εταιρίας. Ύστερα από την τεράστια επιτυχία που έχει το συγκεκριμένο εγχείρημα στη χωρά η εταιρεία μας ανοίγει επιπλέον σημεία εξυπηρέτησης στην Πανόρμου και στην Ν. Σμύρνη έτοιμη να εξυπηρετήσει το αυξημένο ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

aggelopoulos-hair-1300-2

Τα προϊόντα θα μπορειτε να τα γνωρίσετε και να τα εφαρμόσετε επίσης στα μαλλιά σας σε εξειδικευμενους συνεργαζομενους κομμωτές σε όλη τη χώρα… μήπως τελικά ο δικός μας «βασιλιάς των μαλλιών» δεν είναι γυμνός άλλα είναι εδώ για να καλύψει και τις πιο τρέλες απαιτήσεις των κουρασμένων μας μαλλιών;

Για περισσότερες πληροφορίες: http://thefirstshampoo.angelopouloshair.gr/