Νέα συνεργασία Novalifε με «Pantene Pro – V» & «Lenor Unstoppables»

23/11/16 • 10:40 | UPD 23/11/16 • 10:40

Τα κορυφαία brands “Pantene Pro – V” και “Lenor Unstoppables” εξασφάλισαν σημαντική προβολή μέσα από τη χορηγία τους στο Novalifε, το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova που αγαπούν οι γυναίκες.

Το Novalifε διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση, ενώ από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του είναι ψηλά στις προτιμήσεις των συνδρομητών.

Μια χορηγία που συνδυάζει ένα δυνατό media plan με δημιουργικές παροχές σε όλο το πρόγραμμα του Novalifε και με ιδιαίτερη στόχευση στις εκπομπές, την ταινία των 21:00 και τις σειρές.

Αναλυτικότερα, το media plan περιλαμβάνει δημιουργικά stings, που ακολουθούν το station id του καναλιού, προνομιακή τοποθέτηση των spots των brands στις εκπομπές, την ταινία των 21:00 και τις σειρές, καθώς επίσης και tags στα promo trailers του καναλιού. Επιπλέον, προβολή των spots των brands πραγματοποιείται και σε όλα τα κανάλια Novacinema.

Η συγκεκριμένη χορηγία συνδέει με ιδανικό τρόπο δύο premium brands, το “Pantene Pro-V” και το “Lenor Unstoppables”, με το αγαπημένο κανάλι των γυναικών, το Novalifε!

Η ζωή είναι ομορφιά!

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το http://www.novamedia.gr/p&g
Κάνετε Follow τα Social Media των υπηρεσιών Nova Media σε www.novamedia.gr/Slideshare και www.novamedia.gr/Linkedin

Copy link
Powered by Social Snap